¨

Region: Midtjylland

Dyrenes Beskyttelse, Brande Internat

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Brande Internat

Priser:
For aktulle adoptionspriser tjek da internatets egen hjemmeside her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/brande-internat.

Modtagelse af kat til internatet:
Kontakt internatet

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Brande Internat

Region:
Midtjylland
Adresse:
Sønderkærvej 11, Uhre, 7330 Brande
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/brande-internat
E-mail adresse:
dbbrande@mvb.net
Telefon nummer:
+4597187123
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 01:47:20 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

Pappa

Han | 3 år og 4 dage

Det her er Pappa. Pappa har ikke tid til at være fotomodel, kæl er simpelthen i al for høj kurs! Pappa har holdt til i et område, ejer prøvede at blive fundet men uden held. Nu er Pappa kommet til os, han er kasteret, chippet, vaccineret og vi søger nu et hjem til ham, er det måske hjemme hos dig? Pappa er en vildt kælen og medgørlig hankat. Hans blide sind er en ener. Vi søger et hjem hvor Pappa må være en puttende sofakartoffel samt få lov at patruljere udendørs arealer når han er klar. Vil du møde enestående Pappa og se om i har kemi, så kontakt Brande Internat på 97187123.

Læs mere
Image Not Available

Jakob

Han | 2 år og 4 dage

Jakob er kommet til Brande Internat da han gennem længere tid har hold til ved det samme hus og der desværre ikke er nogen ejer at finde. Jakob er en meget flot sort/hvid hankat med sit helt eget kendetegn i form af sin sorte plet på næsen. Han er nysgerrig, men kan til en start lige have brug for at se situationen lidt an. Når han føler sig tryg vil han gerne snakkes og nusses med. Han vil egne sig godt som både inden og ude kat. Kunne du tænke dig at møde fanatiske Jakob så kontakt Brande Internat på tlf 97187123

Læs mere
Image Not Available

Andrea

Hun | 1 år og 1 måned

Andrea er kommet til Brande Internat da hun var blevet efterladt i en kurv ved en ejendom, hvor de desværre ikke kunne beholde hende, og der desværre ikke er nogen ejer at finde. Andrea er en meget flot og smuk trefarvet hunkat. Hun er nysgerrig, men kan til en start lige have brug for at se situationen lidt an. Når hun føler sig tryg vil hun gerne snakkes og nusses med. Hun vil måske egne sig som både inde og ude kat. Kunne du tænke dig at møde Andrea så kontakt Brande Internat på tlf 97187123

Læs mere
Image Not Available

Chloe

Hun | 10 måneder og 4 dage

Chloe er kommet til Brande Internat da hendes ejer desværre ikke kunne have hende mere. Chloe har været vant til at være inde kat men tidligere ejer siger hun har vist interesse i at komme udenfor. Chloe er tillidsfuld når hun har set en lidt an og så bliver der skruet op for charmen med både, spinderi, smygerri om hænder og pandedutter. Hun har mødt en hund før og hun er ikke vild med den. Vi søger et roligt hjem til søde Chloe med forudsigelige rammer, og uden hund, hvor hun på sigt må komme ud. Vil du møde Chloe og se hende folde sig ud, så kontakt Brande Internat på 97187123.

Læs mere
Image Not Available

Albert

Han | 4 år og 2 måneder

Albert er en utrolig kælen og kærlig kat. Han er kommet som tilløber til et hus på landet i håb om at få mad og menneskelig kontakt. Her sad han troligt ude foran vinduet og miavede og blinkede til menneskene indenfor. Albert er kommet hertil Internatet, da henvender kontaktede vagtcentralen 1812. Albert er vant til mennesker og vil hellere end gerne have nus, også på maven. Det må formodes at han desværre også har haft dårlige oplevelser med mennesker, der gør at han bliver bange ved hurtige bevægelser og derfor godt kan komme til at hvæse. Han mener dog intet ondt med det, og kommer straks hen til en når man sætter sig på hug. Albert kan slet ikke få nok nus og kærlighed når man først har nusset ham. Søde Albert fortjener sin helt egen familie, hvor han i ro og mag kan få genoprettet tilliden til mennesker. Så hvis du ønsker en opsøgende og hengiven kat, så giv gerne Albert et kærligt hjem. Albert vil elske et hjem med mulighed for tilbringe tid både inde og ude. Kontakt Brande Internat på 97187123.

Læs mere
Image Not Available

Jens

Han | 3 år og 1 måned

Jens er en flot sort hankat som har gået rundt i et sommerhusområde sammen med en masse andre katte. Nu er han kommet til Brande Internat og søger en rigtig familie. Jens er lidt forsigtig og har brug for ro og tryghed før han viser sit sande jeg. Jens vil på sigt blive en god inde- og udekat. Er du en tålmodighed sjæl og kunne du tænke dig at møde søde Jens i hans tempo så kontakt Brande Internat på tlf 97187123.

Læs mere
Image Not Available

Pussi

Hun | 2 år og 8 måneder

Pussi er kommet til Brande Internat, da hendes tidligere ejer ikke længere kunne have hende. Hun har tidligere boet i lejlighed, men om hun også har haft mulighed for at komme ud, ved vi desværre ikke, da vi ikke har fået så mange informationer fra tidligere ejer.Hun er en sød, kælen men kan også være en bestemt dame, som siger fra når hun ikke har lyst at snakke med en. Når hun er i hendes kælehjørne, vil hun gerne nusses med og kæles for, og når det er nok, går hun bare. Hun vil i kommende hjem måske kunne bo som indekat, hvis man bare opfylder hendes mentale og fysiske behov. Har du lyst til at se mere af smukke Pussi så kontakt Brande dyreinternat på tlf 97187123

Læs mere
Image Not Available

Snow

Ikke oplyst | Ikke oplyst

Smuk hvid tamdue søger nyt hjem og sammen med artfæller. Vi har kaldt den Snow. Har du et egnet hjem til Snow og har tamduer i forvejen, så kontakt Brande Internat på 97187123.

Læs mere