¨

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Fuglebjerg Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Fuglebjerg Kattehjem

Blæsenborg Kattepension er også katteinternat for Dyrenes Beskyttelse på Vest- & Sydsjælland.

Såfremt der er plads i internatet, hjælper vi gerne med at finde et nyt og kærligt hjem til din kat. Katten skal være kastreret/steriliseret, øremærket/chippet, og vaccineret indenfor de sidste 6 måneder.

Kontakt os, så vi kan få en snak om, hvorvidt din kat er egnet til at få en ny familie.

Pris for indlevering af din kat til videreformidling: efter aftale.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Fuglebjerg Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Sandvedvej 36, 4250 Fuglebjerg
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/fuglebjerg-internat
E-mail adresse:
fuglebjerg@dyrenesbeskyttelse.dk
Telefon nummer:
+4560678717
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 00:29:17 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

Georg

Han | 2 år og 11 måneder

HANKATTEN GEORG. Helt enorm dejlig hankat, meget kælen og opsøgende. Tror han vil kunne klare sig i de fleste hjem med hus og have. Har i de seneste mange måneder levet af affald fra naboer. Trods disse beskedne kår, eeeelsker han stadig os mennesker. Rigtig dejlig misse. Georg er kastreret, chippet, øremærket og vaccineret første gang. :-)

Læs mere
Image Not Available

Oreo

Hun | 2 år og 6 måneder

HUNKANINEN OREO. Sød lille hunkanin hvor ejer ikke kunne overskue tingene. Hun er sød og nysgerrig og skal videre i livet som frikanin, enten i lejlighed eller udenfor i hus. Gå ind og læs på www.frikanin.dk . Hun skal gerne fremover have en makker, så man skal sætte sig lidt ind i, hvordan og hvor længe det kan tage at bonde smuksakken til en makker. Oreo er steriliseret, vaccineret og chippet.

Læs mere
Image Not Available

Whisky

Han | 2 år og 9 måneder

HANKATTEN WHISKY. Whisky er kommet til os fordi han blev ved med at rende ind i en børnehave. Whisky er en meget social mis i en voksen familie med hus og have. Ingen børn til Whisky, han er for fræk overfor dem. Whisky er kastreret, chippet, øremærket og vaccineret første gang. Dejlig dreng.

Læs mere
Image Not Available

Farmer

Han | 1 år og 10 måneder

UDEKANIN. HANKANINEN FARMER. Farmer skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Farmer er kastreret, chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Mimse

Hun | 1 år og 10 måneder

UDEKANIN. HUNKANINEN MIMSE. Mimse skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Mimse er steriliseret, chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Sasja

Hun | 1 år og 10 måneder

UDEKANIN. HUNKANINEN SASJA. Sasja skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Sasja er steriliseret, chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Selma

Hun | 1 år og 10 måneder

UDEKANIN.HUNKANINEN SELMA. Selma skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Selma er steriliseret, chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Momse

Hun | 1 år og 10 måneder

UDEKANIN. HUNKANINEN MOMSE. Momse skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Momse er selvfølgelig steriliseret, chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Pippi

Hun | 4 år og 11 måneder

HUNKATTEN PIPPI. Pippi er meget kærligt anlagt; men kan også være en bestemt dame. Hun skal klart til et voksen hjem med hus og have og gerne katteerfaring. Pippi er steriliseret, chippet , øremærket og vaccineret første gang. En super missepige for den rette ejer.

Læs mere
Image Not Available

Linus 2

Han | 1 år og 4 måneder

HANMARSVINENE LINUS OG KIM. Har været vant til være sammen siden fødslen. Et par kække knægte med krudt i nummi.

Læs mere
Image Not Available

Erhardt 1

Han | 4 år og 1 måned

FLOKKEN ERHARDT´S FØLGERE. Dejlig frisk flok Marsvin Erhardt er lederen fruentimmerne er følgere. Denne pakkeløsning kræver et stort bur; men der bliver ikke flere end disse 4, da Erhardt er kastreret og sort.

Læs mere
Image Not Available

Rosita

Hun | 3 år og 10 måneder

SKØNNE ROSITA. Smukke haleløse Rosita. Rosita er en Reersø mis. Rosita er en skøn skødekat, dog med sine meninger. Rosita skal til et hjem med større børn og absolut til hus og have. Rosita er steriliseret, chippet og vaccineret. Sød dejlig misse.

Læs mere
Image Not Available

Simba

Han | 2 år og 2 måneder

UDEKANIN. HANKANINEN SIMBA. Sød og kæk hankanin. Simba skal ikke ende sine dage som alenekanin så meget gerne sammen med anden/andre kaniner på store udearealer. Se gerne Frikanin.dk. og bliv lidt klogere på det at bonde kaniner. Det kan godt være en langsommelig affære og man skal gerne kunne afsætte op til 3 måneder. Simba er kastreret og vaccineret samt chippet.

Læs mere
Image Not Available

Mille

Hun | 1 år og 1 måned

HUNKANINEN MILLE. Sød lille kanin som er kommet til os fordi hun blev fundet forladt sammen med en del andre kaniner. Mille er renlig og skal meget gerne være udekanin, når temperaturen tillader det. Og helst sammen med en anden kanin. Se meget gerne Frikanin.dk og læg dertil meget areal at boltre sig på.

Læs mere