¨

Region: Syddanmark

Dyrenes Beskyttelse, Fyns Internat

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Fyns Internat

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale

Dyr kan først reserveres når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Fyns Internat

Region:
Syddanmark
Adresse:
Storelandevej 33, 5592 Ejby
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/fyns-internat
E-mail adresse:
fyn@dyrenesbeskyttelse.dk
Telefon nummer:
+4588774300
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 00:44:54 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

Lotte

Hun | 4 år og 4 dage

Lotte er kommet ind til os, da hun ikke trives i i småbørns familien, med alt hvad det indebærer. Hun søger et hjem hos en rolig dame, som har forståelse og tålmodighed til en sensitiv kat som Lotte. Lotte er meget utryg ved mænd, derfor vil hun trives bedst med en kvindelig ejer. Hun har været tryg ved parrets anden kat på 10 år. De har gerne puttet, hun har helt sikkert søgt tryghed og sikkerhed hos ham. Hun leger typisk, når hun er alene. Både med små bolde og forsøger at fange blade igennem ruderne. Hun har gerne villet lege med kvinden i huset - Lotte følte stor tryghed ved hende. Hun må både tage katten op, klippe negle, nusse osv. Lotte kan ikke lide gæster - gemmer sig væk og kommer først frem, når de er gået igen. Hu er ikker glad for livet på internatet. Vi har dog set en kælepot med en stor spindemaskine, når der er ro omkring hende. Lotte har altid levet som indekat. Vi vurderer at hun fortsat vil kunne trives med det, med den rette aktivering.

Læs mere
Image Not Available

Speedy

Hun | 6 år og 9 måneder

Speedy må desværre finde nyt kærligt hjem, da ejer skal på plejehjem. Hjemmet må være roligt og uden børn, da Speedy er en forsigtig pige og har levet i et roligt hjem hos en ældre dame. Her har hun været i centrum og meget elsket. Speedy fortjener at få et nyt kærligt hjem, hvor hun må dase i sofaen og slikke sol i vindueskarmen. Hun har altid været indekat og vi vurderer at hun vil kunne trives med det fortsat, med den rette aktivering. Forsigtige katte kan blomstre i nyt hjem - med tålmodighed og kærlighed.

Læs mere
Image Not Available

Nina

Hun | 2 måneder og 3 uger

Fine Nina kom ind efter at være efterladt i en skov. Nu har hun været i pleje og er klar til et nyt hjem, med mulighed for at komme ud og bruge benene, sammen med artsfæller. Nina er en nysgerrig pige, som nyder og undersøge sine omgivelser. Nina skal ikke ud i et hjem med børn, og hvor man ikke har erfaring med kaniner. Da hun har resurseforsvar på sine ting. Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket.

Læs mere
Image Not Available

Lucy

Hun | 1 år og 11 måneder

Bløde, kærlige Lucy søger et hjem, hvor hun langsomt kan falde til ro. Hun elsker opmærksomhed og vil gerne være en del af alting omkring hende. Hun er ikke glad for vores andre katte, så hun skal være ene prinsersse i sofaen. Når hun er faldet godt til, skal hun have mulighed for at komme udenfor.

Læs mere
Image Not Available

Elvis

Han | 9 år og 4 måneder

Elvis er kommet ind til os sammen med Elmer. De kommer fra et dødsbo og vi har desværre ingen historik på dem. De kan rejse sammen eller hver for sig. Elvis har levet godt og er meget for tyk. Han skal ud i et hjem som har forståelse for at han skal slankes stille og roligt. Han er en sød kat og vi er sikre på at han vil blive en flot fyr når han er blevet lidt mindre. Han skal på sigt have mulighed for at komme udenfor.

Læs mere
Image Not Available

Maggie

Hun | 3 år og 10 måneder

Meget søde Maggie er en flot dame i sin bedste alder. Hun kommer fra et hjem med et par andre katte, som hun har gået fint sammen med. Hun vil helt sikkert sætte pris på en lur i sofaen og vil til gengæld holde matriklen fri for mus. Hun skal på sigt have mulighed for at komme udenfor.

Læs mere
Image Not Available

Cosmo

Han | 1 år og 7 måneder

Cosmo kom ind med 6 andre kaniner, da det desværre var vokset gamle ejer over hovedet. Nu er han klar til et nyt hjem, hvor han får mulighed for at komme ud og bruge benene, sammen med artsfæller. Cosmo er en nysgerrig fyr, som gerne vil undersøge sine omgivelser. han vil også gerne nusses, når han er tøet op over for folk. Cosmo skal ud et hjem, hvor han kan blive aktiveret. COSMO ER NEUTRALISERET. Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket.

Læs mere
Image Not Available

Gustav

Han | 2 år og 3 måneder

Gustav er en aktiv fyr på 2 år og 3 måneder. Han er en blanding af Ruhåret gravhund og Dansk/Svensk Gårdhund. Som det kan ses ligner han mest en gravhund både af udseende og af sind. Næsen er i jorden, og hørelsen kan være selektiv, når der er andre ting som er mere spændende. Han har fået de lidt længere ben og fjederen fra den dansk/svensk gårdhund, hvilket ses i hans trang til at udforske også selvom det betyder at man hopper over hegnet, og han kan hoppe højt. Gustav er elsket hvor han kommer fra, men han fungerer ikke i en børnefamilie, med den stress dette kan medføre. Derfor må Gustavs nye hjem være uden børn og andre dyr. Vi søger et hus med have i landlige omgivelser, hvor der er roligt, og et hjem som har fokus på at stressreducere. Gustav elsker at bruge næsen og ville egne sig godt til spor eller nosework. Gustav er en forsigtig fyr og han har ikke ubetinget tillid til mennesker. Hans nye hjem må have forståelse for at han skal have tid og tillid, før han er tryg. Gustav kan være alene hjemme nogle timer, men dette skal naturligvis tilvænnes i nyt hjem. Han har et fornuftigt hundesprog, men han kan godt være lidt intens i første møde, og for nogen kan det være lidt for meget. Han vil nyde lange daglige gåture i skoven, og en godt indhegnet have hvor han kan få lov at strække benene.... og grave efter mus. Gustav er intakt og vejer 11,6 kg.

Læs mere
Image Not Available

Beanie

Hun | 7 år og 4 dage

Beanie er kommet ind til os, da tidligere ejer ikke længere kunne have hende. Hun er en skøn og kælen dame i sin bedste alder, som gerne miaver for at søge opmærksomhed. I tidligere hjem brugte hun meget tid udenfor, hvilket hun også skal have mulighed for i nyt hjem. Hun har ikke været vant til at ligge i møblerne, men vil helt sikkert elske at slænge sig i sofaen. Hun er ikke glad for at blive nusset på sin bagpart og siger fra, hvis det alligevel er tilfældet. Her på internatet har hun heller ikke været glad for de andre katte. Nyt hjem skal derfor være uden små børn og andre dyr, så hun kan blive ene dronning i hjemmet.

Læs mere
Image Not Available

Pip

Han | 7 måneder og 1 uge

Disse skønne 4 silkehaner kom ind, efter de løb rundt alene. Nu er de klar til nyt hjem, hvor de kan komme ud og få egen flok med høns. Silkehøns er kendt for at være gode kyllingefører, og hanerne hjælper ofte til. De har en god vokal og vil elske og få en flok damer, de kan passe på.

Læs mere
Image Not Available

Gnaske

Han | 2 år og 8 måneder

Gnaske kom ind sammen med Luna, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Nu søger de nyt hjem sammen, hvor de får mulighed for at komme ud og bruge benene. Gnaske er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se ting an, før han tør op, og skal undersøge sine omgivelser. Så længe man er rolig omkring ham vil han gerne nusses. Gnaske & Luna skal ikke ud til mindre børn, Gnaske er neutraliseret. Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket.

Læs mere
Image Not Available

Chello

Han | 6 måneder og 4 dage

Chello kom ind med 6 andre kaniner, da det desværre var vokset gamle ejer over hovedet. Nu er han klar til et nyt hjem, hvor han får mulighed for at komme ud og bruge benene, sammen med artsfæller. Chello er en nysgerrig fyr, som skal undersøge sine omgivelser. Han skal lige se folk an, før han tør op, og vil nusses. HAN ER NEUTRALISERET. Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket.

Læs mere
Image Not Available

Coda

Han | 9 måneder og 2 uger

Coda kom ind med 6 andre kaniner, da det desværre var vokset gamle ejer over hovedet. Nu er han klar til et nyt hjem, hvor han får mulighed for at komme ud og bruge benene, sammen med artsfæller. Coda er en lille nysgerrig fyr, som gerne vil undersøge sine omgivelser. han er også lidt forsigtig, og skal lige se folk an før han tør op. Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at Man skal være obs på, inden man adopterer kaniner herfra, at de ikke kan tåle og komme udenfor før til foråret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket.

Læs mere