¨

Region: Nordjylland

Dyrenes Beskyttelse, Nordjyllands Internat

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Nordjyllands Internat

Nordjyllands Internat er Dyrenes Beskyttelses Internat, der modtager alle typer familiedyr fra hele Nordjylland. Dyrene som vi tager imod er svigtede og til tider misrøgtede. De kommer fra ejere, der ikke længere formår at tage sig af dem og fra dyreværnsager. På internatet får dyrene mad, dyrlægebehandling, medicin og pleje. Og vi formidler dyrene til kærlige familie, der kan tage sig godt af dem.

Støt os her: http://indsamling.dyrenesbeskyttelse.dk/nordjylland

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Nordjyllands Internat

Region:
Nordjylland
Adresse:
Ålborgvej 775, 9320 Hjallerup
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/nordjyllands-internat
E-mail adresse:
nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk
Telefon nummer:
+4588770307
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 00:14:54 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

Smilla

Hun | 6 år og 1 måned

Smilla er en sød og kælen kanin på 6 år. Hun er vant til at bo ude og have sin egen store løbegård. Hun er ikke vant til små børn og blive løftet, men er meget kontaktsøgende efter en masse nus. Hun er ikke vant til at bo sammen med andre kaniner, og søger derfor en familie hvor hun kan være midtpunktet.

Læs mere
Image Not Available

Robin

Han | 3 år og 1 måned

Robin på 3 år, søger sin nye ejer. Robin er en super dejlig hund, når først han har set folk an. Han er en usikker hund, som virkelig har brug for, at han kan stole på sin ejer og han vil have rigtig godt af, at bo i et hjem, hvor der ikke kommer alt for mange menneker, da han ikke har den største selvtillid. Meget gerne på landet. Robin søger en ejer der vil aktivere ham, gå lange ture og sørge for at han får det bedste forever hjem. Robin har boet ved samme ejer siden hvalp, men har flyttet en del rundt, og det virker som om, at det til tider har kunne gøre ham lidt usikker. Giver man Robin tid og ro er der ingen tvivl om at man får en makker for livet.

Læs mere
Image Not Available

Ludvig

Han | 1 år og 6 måneder

Skønne Ludvig søger et nyt hjem, da hans tidligere familie desværre måtte indse, de ikke længere havde den ønskede tid til ham. Han skal til en aktiv familie som vil bruge tid og priotere træning og mentalt aktivering højt. Unge Ludvig er god med andre hunde, men lidt bange for katte. Han kan være alene hjemme en almidelig arbejdsdag, såfremt han bliver motioneret og aktiveret tilstrækkeligt. Han har aldrig boet med børn, men er en dejlig fyr, som sagtens vil kunne bo med hundevante børn. Han kan de basale kommandoer og går rimelig pænt i snor. Indkald skal der dog arbejdes lidt med. Vægt: 23,3 kg

Læs mere
Image Not Available

Edna

Hun | 2 år og 2 måneder

Edna er en kærlig hunkat, som søger nu søger et nyt hjem. Hun er kælen, og vil rigtig gerne nusses. Hun kan på ingen måde med andre katte, og vi ved ikke om hun kan med hund. Hun søger et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Læs mere
Image Not Available

Motor Mille

Hun | 8 måneder og 4 uger

Søde lille Mille blev fundet alene på en rasteplads. Hun kom heldigivs til internatet i tide, og er nu blevet steriliseret og klar til et nu hjem. Hun er en meget kærlig og kælen ungkat, som elsker at lege. Ring til internatet for at høre mere om hende.

Læs mere
Image Not Available

Hannibal

Han | 7 år og 4 måneder

Hannibal blev indleveret til internatet med sin søn Perle, da de ikke længere fungerede sammen, og nu søger nyt hjem. Han har været vant til at bo ude, med stor løbegård. Han er vant til børn og vil gerne kæles med. Derudover har han væreret vant til at gå til kaninhop, og deltaget i konkurrencer. Med en kanin som Hannibal skal man forvente at der vil komme noget pelspleje., Inden afrejse er Hannibal blevet kastreret øremærket og vacccineret.

Læs mere
Image Not Available

Futte

Han | 3 år og 2 måneder

Futte kom til internatet med sine to brødre Hjalmer og Speedy, som han har boet med på meget trang plads de sidste 2,5 år. Han fungerede fint med dem, men det er ikke et krav at de skal formidles sammen. Futte er en stille og rolig, men kærlig kat, som søger et stille og roligt hjem. I Futtes nye hjem skal han have mulighed for at kunne komme ud.

Læs mere
Image Not Available

Perle

Han | 4 år og 1 måned

Perle blev indleveret til internatet med sin far Hannibal, da de ikke længere fungerede sammen, og nu søger nyt hjem. Han har været vant til at bo ude, med stor løbegård. Han er vant til børn og vil gerne kæles med. Derudover har han væreret vant til at gå til kaninhop, og deltaget i konkurrencer. Med en kanin som Hannibal skal man forvente at der vil komme noget pelspleje., Inden afrejse er Perle blevet kastreret øremærket og vacccineret.

Læs mere
Image Not Available

Frida

Hun | Ikke oplyst

Frida blev privat indleveret til internaet, da hun ikke fungerede med familiens hund. Hun er en lidt forsigtig, men meget sød og kælen kat. Frida søger et hjem uden hund, kat eller for meget larm. Hun søger også et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud som hun lyster.

Læs mere
Image Not Available

Simon

Han | 6 år og 2 måneder

Simon blev fundet med store sår, og manglende pels. Det viste sig at Simon i en længere periode havde gået ubehandlet rundt med rigtig mange lopper, hvilket havde forårsaget en voldsom kløe og store sår. Heldigvis kom Simon til internatet, hvor han kunne få hjælp og blive behandlet. Simon er en meget tålmodig og tillidsfuld kat, som skal til et hjem hvor han hr mulighed for at kunne komme ud. Simon er en ældre herre, som vil kunne trives i de fleste hjem. Dog med accept om, at lade ham være, når han selv søger væk.

Læs mere
Image Not Available

Micha

Hun | 3 år og 11 måneder

Micha søger liv på landet, uden at skulle tage hensyn til andre katte. Hun har det meste af livet levet som indekat, hvilket hun ikke trives med. Hun er en snakkende og kærlig kat, som er nysgerrig og kælen.

Læs mere
Image Not Available

Delia

Hun | 2 år

Delia kommer fra en større kattesag, men en ældre dame som har samlet 10 vildkatte sammen og med tiden gjort dem tamme. Hun bor i en kolonihave, og beboerne har klaget over det mange katte hun tiltrækker. Hun kan ikke længere styre det, og vi har hjulpet med at tage os af alle kattene. Delia er selvfølgelig forsigtig og skal lige vænne sig til situationen. Men hun er SUPER sød og vil gerne snakke, når man lige har vundet hendes tillid.

Læs mere
Image Not Available

Stribe

Han | 9 måneder og 3 uger

Stribe er en forsigtig kat, som skal se tingene lidt an. Han har i hans opvækst været vant til at leve ude, hvor et ældre ægtepar, har sørget for han fik mad og vand. Han vil gerne snakke, men er en bekymret type, som kræver tålmodighed, før du har vundet hans tillid. Han er smuk, og skal i det nye hjem have mulighed for at kunne komme ud.

Læs mere
Image Not Available

Mulle

Han | Ikke oplyst

Mulle er fundet fritflyvende i en opgang hvor ingen kendte til ham. Derfor sidder han nu på internatet, og søger et hjem med artsfæller. Zebrafinker har en meget genkendelig, og hyggelig lyd, og er i mange år blevet holdt som stuefugl. Dog bliver de ikke ligeså tamme som fx. undulater. Ønsker du at hjælpe Mulle ud i et nyt hjem, så kontakte Nordjyllands Internat. Pris: 50 kr.

Læs mere
Image Not Available

Corn

Ukendt | Ikke oplyst

Pop & Corn er kommet til internatet sammen, og skal også formidles sammen. De er fundet sammen i en have, og havde svært ved at flyve, da en har klippet deres vinger. De er dværgpapegøjer, og nogle farverige sjove væsner, som tilhører papegøje-familien. Det er den mindste art, indenfor denne familie, og er kun på str. med undulater. De kræver selskab af artsfælle (derfor skal de også afsted sammen), og en stort rummeligt bur - så der er mulighed for at strække vingerne. Deres levealder er 15-20 år. De er klar til at rejse fra internatnatet d. 28/4

Læs mere
Image Not Available

Smilla

Hun | 6 år og 1 måned

Smilla er en sød og kælen kanin på 6 år. Hun er vant til at bo ude og have sin egen store løbegård. Hun er ikke vant til små børn og blive løftet, men er meget kontaktsøgende efter en masse nus. Hun er ikke vant til at bo sammen med andre kaniner, og søger derfor en familie hvor hun kan være midtpunktet.

Læs mere
Image Not Available

Else

Hun | 10 måneder og 4 dage

Else søger et erfarent kaninhjem. Hun er ikke vant til at blive løftet og vil kun nusses lidt af gangen, man skal derfor have lidt tålmodighed med hende. Hun nyder at være ude og ønsker det i sit nye hjem. Derudover kræver hun en masse aktivering.

Læs mere