¨

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat

Roskilde Internat er Dyrenes Beskyttelses største internat. Internatet modtager dyr fra hele Sjælland. Det er alle typer familiedyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle osv. Ens for alle dyrene er at de forladte og misrøgtede dyr. De kommer fra ejere, der ikke længere formår at tage sig af dem og fra dyreværnsager. På internatet får dyrene mad, dyrlægebehandling, medicin og pleje. Og vi formidler dyrene til kærlige familie, der kan tage sig godt af dem.

Støt os her:
http://indsamling.dyrenesbeskyttelse.dk/roskilde

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat

Region:
Sjælland
Adresse:
Darupvej 131, 4000 Roskilde
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/roskilde-internat
E-mail adresse:
roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk
Telefon nummer:
+4520527428
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 01:11:40 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

Palline

Hun | Ikke oplyst

Palline & Bente søger nyt hjem. Vi fik Palline & Bente ind fra forskellige sager, men de har det rigtig godt sammen og søger derfor nyt hjem sammen. Da undulater er flok dyr, må der gerne være andre undulater i deres nye hjem. De kræver god plads fex volier eller lign. så dette er et krav til nyt hjem. Er du interesseret i Palline & Bente så ring til os og få en snak eller kom forbi i vores åbningstider.

Læs mere
Image Not Available

Zara

Hun | 3 år og 1 måned

STOP FOR HENVENDELSER: Lille labreste Zara er kommet ind til os sammen med en flok andre pekingesere, da ejer ikke længere kunne tage vare på dem. Det er ikke meget information vi har på Zara, men umiddelbart tror vi at hun er begrænset socialiseret og miljøtrænet. Vi søger derfor et hjem til hende, som har tid og lyst til at pakke hendes bagage stille og roligt ud. Zara fortjener at komme ud i et hjem, hvor hun endelig kan være midtpunktet, og hun søger derfor et hjem, hvor hun kan få lov til at være den eneste hund i familien. Mennesker er Zara rigtig glad for, hun er dog lidt forbeholden overfor mænd, derfor skal den eventuelle nye mand i Zaras liv være tålmodig og give hende mulighed for at se ham an i eget tempo. Da vi ikke ved, hvordan hun omgås med børn, skal nyt hjem være børnefrit og ikke ofte have børn på besøg. Selvom Zara muligvis ikke har set meget af verden, så er hun en utrolig nysgerrig pige, som vil elske at blive en del af familiens hverdag, hvor hun dagligt kan komme på gåture. Hun kører fint med i bilen, og vil gerne med ud at opleve verden. Herudover så er Zara en KÆMPE kælepotte, så der skal være masser af tid til at hygge og nusse om hende. Hun har formentligt ikke mødt mange andre hunderacer end pekingesere og er ikke blevet ordentligt socialiseret, så de hunde hun møder, bliver der brugt tid på at observere. Hun er en hund som kræver pelspleje, og det vil derfor være at foretrække, hvis man har erfaring med dette. Vi ved ikke om Zara kan være alene hjemme, og nyt hjem skal derfor være indstillet på at træne dette uden tidsbegrænsning på træningen. Zara er en intakt Pekingeser på 3 år. Hun vejer 4,8 kg.

Læs mere
Image Not Available

Sorte næb

Han | 2 år og 4 måneder

De to smukke nymfeparakitter som er navngivet sortenæb og hvidenæb søger et nyt og blivene hjem. De kom til Roskilde internat da forrige ejer ikke kunne have dem mere pga personlige problemmer. De har været passet fint og vores dyrelæge har lavet et sunheds tjek af dem og alt er ok. Vi håber der er en ny ejer der vil give dem et nyt hjem med lyst, tid,plads og gerne andre fugle.

Læs mere
Image Not Available

Lilly

Hun | 3 år og 4 dage

Lilly er kommet til os, da ejer ikke kunne have hende mere. Hun er en lidt forsigtig pige, der lige skal se tingene an. Hun søger et hjem enten som frikanin indenfor (uden bur) eller som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det. Hun er neutraliseret, chippet, øremærket og vaccineret her.

Læs mere
Image Not Available

Hvide næb

Han | 2 år og 4 måneder

De to smukke nymfeparakitter som er navngivet sortenæb og hvidenæb søger et nyt og blivene hjem. De kom til Roskilde internat da forrige ejer ikke kunne have dem mere pga personlige problemmer. De har været passet fint og vores dyrelæge har lavet et sunheds tjek af dem og alt er ok. Vi håber der er en ny ejer der vil give dem et nyt hjem med lyst, tid,plads og gerne andre fugle.

Læs mere
Image Not Available

Ofeline

Hun | 2 år og 4 dage

Lynhurtige Ofeline er kommet til Roskilde internat da forrig ejer ikke kunne have hende mere. Vi søger en ny ejer til hende som har plads og gerne erfaringen med egern. kravet til anlægs størelse er min 1,5 x 0,8 og 2 m højt og med grave og klatre muligheder. Ofeline er ikke håndtam og er ikke blevet trænet. Hun er blevet passet godt af forrige ejer, og er sunheds tjekket af vores dyrelæge og alt er ok. Hvis du mener du kan tilbyde Ofeline et nyt og godt hjem så tøv ikke med at kontakte os eller kom forbi i vores åbningstid og mød hende.

Læs mere
Image Not Available

Karamel

Hun | 2 år og 4 måneder

UDEKANIN: Karamel blev fundet ved en flaskecontainer i en kasse hvor der stod "Tag mig". Heldigvis var der nogen der så kassen og kontaktede 1812. Så nu søger hun et nyt hjem, hvor hun er ønsket. Hun er meget nysgerrig og aktiv. Hun søger et hjem som udekanin, pga hendes aktivitet og derfor skal hun have adgang til min. 9 kvm og tilgang til det hele døgnet. Hun skal også sammenføres med en neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i det og afsat min. 3 måneder til det. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver hun det her.

Læs mere
Image Not Available

Missy

Hun | 3 år og 4 måneder

Missy blev fundet i en have og ingen har savnet hende. Hun er en lidt forsigtig pige, der lige skal se tingene an. Hun søger et hjem enten som frikanin indenfor (uden bur) eller som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres og så bliver hun det her.

Læs mere
Image Not Available

Mia

Hun | 2 år og 4 måneder

UDEKANIN: Mia blev fundet herreløs i Rødovre og ingen har savnet hende. Hun er lidt en forsigtig type, så vi tror ikke hun vil trives som indekanin. Så hun søger et hjem hvor hun kan være udekanin på min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Hun skal bo med en neutraliseret hankanin, der er mere nysgerrig og opsøgende, så han kan vise hende verden ikke er så farlig. Ny ejer skal have læst op på sammenføring og have afsat min. 3 måneder til det. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver hun det her.

Læs mere
Image Not Available

Hugo

Han | 1 år og 3 uger

UDEKANIN: Hugo er kommet ind privat, da ejer ikke kunne have ham mere. Så nu søger denne søde store fyr, et nyt hjem. Han er en stor nysgerrig og sød fyr, der vil egne sig bedst til et udeliv, men min 9 kvm hele døgnet. Da han er meget aktiv og godt kan lide at rykke rundt på sine ting. Han søger også et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsætte min. 3 måneder til det. Han er kastreret fra tidligere og er chippet og vaccineret.

Læs mere
Image Not Available

Grynt

Han | 7 måneder og 4 dage

RESERVERET TOL NYT HJEM: Grynt er kommet til os sammen med sin bror, da ejer ikke kunne have dem mere Pga allergi. Han er lidt forsigtige men virkelig sød og er klar på at udforske verden. Han søger et hjem sammen med et eller flere damemarsvin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføringen af disse. Der skal være masser af plads da marsvin elsker at kunne løbe rundt. Han er ikke kastreret endnu, men han kan adopteres og blive det her.

Læs mere
Image Not Available

Arnold

Han | 11 måneder og 2 uger

Smukke Arnold søger sit nye hjem, han blev indleveret her hos os da tidligere ejer desværre ikke længere kunne have ham. Arnold er en lidt forsigtig herre ved første fremmøde og man skal derfor have lidt tålmodighed med ham. Derfor hvis der er børn i hans nye hjem, skal det være større kattevante børn, som kan aflæse hans signaler og som forstår når han har brug for en pause. Der skal ikke være andre dyr i hans nye hjem, da han er lidt forsigtig. Hvis du har tålmodighed og mod på at se en lækker fyr blomstre, så kom ned og hils på Arnold. Arnold skal når han er faldet til i sit nye hjem, have mulighed for at komme uden for. Hvis du er interesseret i Arnold, er du og hele din familie/hustand meget velkommen til at komme forbi i vores åbningstid, så vi kan vurdere om det er det rette match for Arnold.

Læs mere
Image Not Available

Topper

Han | 4 år og 1 måned

INDEKANIN: Søde Topper blev fundet i sit bur med et skilt hvor der stod gratis. Det er ikke gratis at have kanin og der er en del omkostninger, ligesom alle andre dyr. Han er desværre kommet retur, da det ikke var den rette kemi med hunkaninen i hjemmet. Topper er en "gadedreng" og kan grynte af folk. Han skal ud til et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have læst om sammenføring og afsat min. 3 måneder til dette. Topper er "Alfa" i forholdet og derfor skal han ud til en hunkanin som er nysgerrig, sociale og ikke har behov for at bestemme. Det er vigtigt at han kommer til at leve som frikanin i sit nye hjem og at der er masser af plads hele døgnet. Han er neutraliseret og chippet fra tidligere. Han er blevet vaccineret her.

Læs mere
Image Not Available

Svart

Hun | 2 år og 4 måneder

INDEKANIN RESERVERET: Svart kunne ikke bo med sin ejer pga. sygdom og nu søger denne søde pige en ny chance. Hun er meget opsøgende og nysgerrig, men vil ikke håndteres og skal lære at nus er godt. Hun søger et liv som frikanin indenfor (uden bur). Hun søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hankanin, som hun kan blive venner med. Ny ejer skal have sat sig ind i det og afsat min. 3 måneder til sammenføring. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver hun det her.

Læs mere
Image Not Available

Stampe Von Kruse

Han | 8 måneder og 4 dage

Stampe blev fundet herreløs i Skibby og ingen har savnet ham. Så nu søger denne søde og nysgerrige fyr, et nyt hjem. Han vil kunne leve som udekanin med adgang til min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Han vil også kunne bo som frikanin indenfor (uden bur). Han søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hunkanin i forvejen og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det. Han vejer 2 kg og er kastreret, øremærket, vaccineret og chippet.

Læs mere
Image Not Available

Ninka

Hun | 6 måneder og 4 dage

UDEKANIN: Ninka kom til os, da den gruppe kaniner hun boede med mobbede hende ud af gruppen. Nu søger hun et nyt hjem, hvor der kun er en neutraliseret rolig hankanin. Ny ejer skal have sat tre måneder af til sammenføring af dem. Hun vil gerne tage godbidder fra en og nusses blidt og roligt. Hun vil ikke passe ind i et hjem med børn, da vilde bevægelser gør hende nervøs. I hendes nye hjem skal der være min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres og så bliver hun det her.

Læs mere
Image Not Available

Potty

Hun | Ikke oplyst

Den super flotte konge Python som vi har navngivet "Potty" blev fundet i et skur i KBH og ingen har savnet den. Så nu søger hun et nyt og gerne slange erfarent hjem. Potty har formentlig været vandt til at blive håndteret men er stadig ikke helt tryg ved det. Hun spiser fint optøede Mus/rotter/kyllinger. Vores dyrelæge har sundheds tjekket hende og alt er fint. Hun vejer ca 2 kg og er ca 140 cm lang. Hvis du mener du kan give Potty et nyt og godt hjem så kom evt og mød hende i vores åbningstid. Der er et adoptionsgebyr på 300 kr.

Læs mere
Image Not Available

Oliver

Han | 4 måneder og 5 dage

INDEKANIN: Oliver kom til os, da ejer desværre fik allergi. Så nu søger han et nyt hjem, der er klar på den lille fyr. Han er en nysgerrig, rolig, sød og kælen. Grundet hans lange pels, skal han holdes indendørs, så ny ejer kan ordne den hver dag. Den kan også trimmes ned, så man bedre kan holde styr på den. Så han skal leve som frikanin indenfor (uden bur). Der skal også være en neutraliseret hunkanin, han kan blive venner med og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det. Han er tjekket af en dyrlæge og var ellers fin. Vi mistænker dog, han er døv, da han ikke reagerer, før vi er helt tæt på ham. Han er IKKE kastreret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver han det her.

Læs mere
Image Not Available

Carlos

Hun | 9 måneder og 4 dage

MUSEPAR: Carlos & Azula er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. De er to tamme mus, der søger et hjem, der gider at lave et spændende terrarium til dem. Ny ejer skal have sat sig ind i hold af mus i 2021 og give dem spændende berigelse og et godt musseliv. De skal ud sammen og er blevet sundhedstjekket af dyrlægen.

Læs mere