¨

Region: Sjælland

Dyreværnet

Beskrivelse af Dyreværnet

Dyreværnet afliver ikke sunde og raske dyr - vi redder dem! Vi finder nye hjem til over 1.200 dyr om året.

Du kan støtte os her:
http://www.dyrevaernet.dk/hjaelp-dyrene/

Fakta om Dyreværnet

Region:
Sjælland
Adresse:
Islevdalvej 85, 2610 Rødovre
Hjemmeside:
http://www.dyrevaernet.dk/
E-mail adresse:
internatet@dyrevaernet.dk
Telefon nummer:
+4544946695
Sidst tjekket:
Fri, 07 May 2021 00:51:05 +0000


Adopter Et Dyr

Image Not Available

King

Siberian husky | 1½ år

Race: Siberian husky Farve: Sølvgrå Køn: Han Vægt: 28,5 kg Alder: 1½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. King søger verdens bedste og mest erfarne polarhunde-ejer. Kemien mellem anden hanhund i tidligere hjem gik fløjten i takt med at King blev kønsmoden, og det blev til en kamp om at være førerhan i hjemmet. Det var naturligvis ikke hensigtsmæssigt for nogen parter.  King er ofte utryg og meget reserveret i sit møde med fremmede mennesker, og ansøgere på King skal derfor være indstillet på, at han måske kræver flere besøg, før han tør helt op overfor nye personer. Vores hundetrænere fortæller om King: Han er super lækker, HELT klassisk og racetypisk husky, meget energisk og noget reserveret. Hvis det stod til ham, så vil han helst ud og løbe som vinden, og kunne han selv vælge ville han gerne være udendørs hele tiden. Han skal derfor ikke ud til lejlighed. Han har i tidligere hjem haft mulighed for at gå frit ud og ind i sikre omgivelser, som det passede ham, og det vil han naturligvis elske at kunne igen. Det vil være fint med et hjem med en hunhund af samme race el.lign., men anden hanhund i hjemmet er no go. Han tør ok hurtigt op ved de fleste, han er blevet præsenteret for, og vejen til hans hjerte er helt klart igennem gåture. Han ville med garanti også elske at prøve kræfter med sine træk-evner.  Så snart han er tryg ved en, hilser han meget hjerteligt og man kan godt slippe afsted med at nusse lidt...på hans præmisser naturligvis. 

Læs mere
Image Not Available

Uffe

Beagle | 6½ år

Race: Beagle Farve: Trefarvet Køn: Han Vægt: 19,1 kg Alder: 6½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Uffe har det desværre så svært med at være i en familie-konstellation, hvor man går og kommer meget, at det ikke fungerede i hans tidligere hjem. Han kan virkelig ikke lide at blive forladt, så han leder efter en familie, hvor alene tid er nede på et absolut minimum eller slet ikke forekommer. Han ville elske at komme til at bo sammen med en sød og velsocialiseret damehund. Uffe er grundlæggende rigtig godt socialiseret, men kan nogen gange være lidt udfordret i sit møde med andre hunde i snor. Når tidligere familie har været i indhegnet hundeskov, hvor Uffe har kunnet løbe frit (uden at stikke af), så er han til gengæld super god til at møde alle slags hunde. Han har i tidligere hjem prøvet kræfter med både hvalpe- og familietræning i beagle-klubben, og han har været vild med det. Vi tænker han ville elske at blive præsenteret for både spor- og jagttræning, da beaglens instinkter i ham ikke fornægter sig. Han knytter stærke bånd til sine mennesker, og er okay med store, halvvoksne børn, men det er yderst vigtigt at Uffe ikke forsvinder i en hektisk storfamilie. Uffe skal være det absolutte centrum i sit nye hjem. Uffe har her hos os fået taget røntgenbilleder af sine hofter, der er uden anmærkninger, dog ikke perfekte qua racens anatomi. Hans blodprøveprofil er super fin, og lige som det skal være.  Han har også fået foretaget en tandrens, og der er et markant slid på kindtænder, især på tungesiden, og vi fraråder på det kraftigste hårde tyggeben, leg med bolde og pinde, da det kan forværre emaljeskaderne yderligere. Uffe er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Bentley

Coton De Tulear-blanding | 3 år

Race: Coton De Tulear-blanding Farve: hvid Køn: Han Vægt: 9,4 kg Alder: 3 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Bentley er en sød, men også skarp lille bandit, der ikke kan lande hos hvem som helst, på trods af, at han har det mest nuttede udseende. Han kommer både med separationsangst, lidt ressourceforsvar og i tidligere hjem har der været en adfærdsbehandler indover, som blandt andet har anbefalet meget mere korrekt aktivering, da han har enormt meget energi, der skal kanaliseres ud. Han vil helst ikke bo sammen med andre dyr eller børn, men bør trænes i socialisering med både dyr og børn uden for hjemmet, og så kan han ikke trives i lejlighed, da han er for lydfølsom. Han kræver en erfaren familie, og vi kommer til at vægte, at man har haft udfordrede hunde før, der har krævet et godt stykke arbejde, før de landede et velafbalanceret sted, og for at kunne det, skal man naturligvis have en stor forståelse for Bentleys udgangspunkt og det han kommer med. Bentley er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Abby

Langhåret schæfer-blanding | 2½ år

Race: Langhåret schæfer-blanding Farve: Sort/brun Køn: Hun Vægt: 41 kg Alder: 2½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Altså, det bliver BARE ikke mere lækkert, end det vi nu kan præsentere. Abby er den smukkeste og mest indtagende pige, man overhovedet kan forestille sig, og man finder ganske enkelt ikke en langhåret schæfer-prinsesse, der er gladere og sødere end hende her.  Hun har taget os alle med storm med sin elskelige personlighed, og den familie, der kan rumme  hende, bliver den heldigste i verden.  Abby ELSKER alt og alle med puls. Det være sig både andre hunde, katte og børn i alle aldre. Hun er dog indleveret fordi tidligere familie fik barn og derfor ikke længere havde den nødvendige tid til dem og deres daglige og nødvendige stimuli. Vi har derfor lovet at hendes nye familie er færdige med børne-tjansen og kan garantere, at der ikke kommer flere småfolk til, så hun på sigt kan risikere at stå i samme situation, så dette vil være et ufravigeligt krav til ansøgere.  Et krav mere er, at ansøgere på Abby skal have en stor, lækker, social og livsglad hund i forvejen, da hun tidligere har boet sammen med en Berner Sennen. Han havde dog brug for at komme ud og være ene-hund og være i fuld centrum hos sin nye familie. Abby derimod har brug for en makker, og da Abby er MEGET stor og livlig, så SKAL der være noget god størrelse på hendes kommende partner in crime. Ligeledes så skal Abby ud til hus og have uden trapper, da hun ikke er glad for at begive sig ud på den slags, og da hun er en stor pige, så bør man også skåne hendes led for den belastning, trapper kan have på kroppen.  Vi tør godt garantere, at man ALDRIG har oplevet en sødere, smukkere og mere bedårende hund og personlighed, som Abby kommer med.  Abby er steriliseret.

Læs mere
Image Not Available

Nunni

Chihuahua | 4½ år

Race: Chihuahua Farve: Beige Køn: Han Vægt: 5 kg Alder: 4½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Nunni og Bacco er et chihuahua-par, hvis ejer blev for syg til at tage sig af dem, og de har på det seneste desværre ikke oplevet særligt meget, og derfor er det naturligvis ekstra overvældende for dem at lande her hos Dyreværnet. De er ikke socialiserede med andre hunde og sammenholdt med at de er godt og grundigt understimulerede og lydsensitive, så er alt, hvad de præsenteres for pr. definition halv-farligt, og de er er derfor meget gøende, som nærmest kun chihuahua'er kan være det. Det ligger derfor helt klart, at de ikke skal ud til lejlighed, og derfor er hus og have et krav til disse to banditter. Nunni har et kæmpe behov for tryghed og absolut ro omkring sig, og han kan ikke rumme energien fra børn. Det stresser ham og han trives ikke i en børne-kombination, og kommer der børn i hjemmet, skal man være indstillet på at kunne lukke Bacco og Nunni væk, så de skærmes for dem, ihvertfald det første lange stykke tid, indtil de er så langt i deres proces, at man kan begynde at arbejde målrettet med gæster i hjemmet. De har ikke været vant til at være alene på daglig basis, og tidligere ejer fortæller, at ingen af de to charmetrolde er 100% renlige. Vi forestiller os dog, at når de kommer ud til en roligt sted med fuld fokus på dem, hvor de bliver præsenteret for faste rytmer og rutiner, så skal det nok komme. Af samme årsag har de ikke været vant til at komme i sofa og seng de sidste to år, da dyner og puder har været for fristende for dem at tisse i. Begge flotte fyre er meget nervøst anlagte, og de kræver en stabil og erfaren chihuahua-ejer, der med ophøjet ro og tålmodighed kan socialisere dem og give dem lidt mere selvtillid, end de har i dag. De kan på nuværende tidspunkt ikke med andre hunde end hinanden, og kræver en rigtig god portion målrettet arbejde og træning. Vi kan dog se et stort potentiale for denne dynamiske duo for det helt rigtige match med en ny ejer af det helt rette stof og den rette erfaring med racen. Nunni kæmper med overvægt og skal tabe sig. Hos os har han ligeledes fået sig en tandrens inklusiv tandrøntgen. Ved indlevering kunne der høres en lille mislyd på Nunnis hjerte, og han har derfor fået foretaget en hjerteblodprøve, der viste et let belastet hjerte. Vi anbefaler en kontrolprøve om 3 måneder hos os, med mindre der opstår symptomer inden. Hvis prøven fortsat er høj der, vil der blive foretaget en decideret hjertescanning på Dyreværnets regning. Der er mulighed for at han skal have medicin i værste fald, og medicinering vil være på ny ejers regning. Nunni er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Bacco

Langhåret Chihuahua | 3½ år

Race: Langhåret Chihuahua Farve: Brun/sort Køn: Han Vægt: 2,4 kg Alder: 3½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Bacco og Nunni er et chihuahua-par, hvis ejer blev for syg til at tage sig af dem, og de har på det seneste desværre ikke oplevet særligt meget, og derfor er det naturligvis ekstra overvældende for dem at lande her hos Dyreværnet. De er ikke socialiserede med andre hunde og sammenholdt med at de er godt og grundigt understimulerede og lydsensitive, så er alt, hvad de præsenteres for pr. definition halv-farligt, og de er er derfor meget gøende, som nærmest kun chihuahua'er kan være det. Det ligger derfor helt klart, at de ikke skal ud til lejlighed, og derfor er hus og have et krav til disse to banditter. Bacco elsker kontakt og opmærksomhed fra voksne mennesker, men han kan ikke rumme energien fra børn. Det stresser ham og han trives ikke i en børne-kombination, og kommer der børn i hjemmet, skal man være indstillet på at kunne lukke Bacco og Nunni væk, så de skærmes for dem, ihvertfald det første lange stykke tid, indtil de er så langt i deres proces, at man kan begynde at arbejde målrettet med gæster i hjemmet. De har ikke været vant til at være alene på daglig basis, og tidligere ejer fortæller, at ingen af de to charmetrolde er 100% renlige. Vi forestiller os dog, at når de kommer ud til en roligt sted med fuld fokus på dem, hvor de bliver præsenteret for faste rytmer og rutiner, så skal det nok komme. Af samme årsag har de ikke været vant til at komme i sofa og seng de sidste to år, da dyner og puder har været for fristende for dem at tisse i. Begge flotte fyre er meget nervøst anlagte, og de kræver en stabil og erfaren chihuahua-ejer, der med ophøjet ro og tålmodighed kan socialisere dem og give dem lidt mere selvtillid, end de har i dag.  De kan på nuværende tidspunkt ikke med andre hunde end hinanden, og kræver en rigtig god portion målrettet arbejde og træning. Vi kan dog se et stort potentiale for denne dynamiske duo for det helt rigtige match med en ny ejer af det helt rette stof og den rette erfaring med racen. Bacco er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Joey

Golden / Kleine Münsterlænder / Labrador | 3 år

Race: Golden / Kleine Münsterlænder / Labrador Farve: Sort Køn: Han Vægt: 41,5 kg Alder: 3 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde inkl. telefonnummer. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Joey er en skøn fyr med en speciel og charmerende personlighed. Han skal ud til hus og hans nye familie skal have en sød og social hund i samme størrelse som ham selv. Han er nemlig meget ked af at være alene hjemme, med mindre han har en wingman. Ydermere har han været vant til at bo med to katte, hvilket alle parter har haft det godt med, men katte, der ikke hører til i husstanden, bliver jaget væk. Man vil også hurtigt opdage at Joey er svært overvægtig og skal tabe sig for at genvinde livskvalitet og for at undgå diverse følgesygdomme og lidelser som resultat af de for mange kilo, han bærer rundt på. Ellers er han en virkelig sjov fyr med små særheder, der bare er med til at give ham endnu mere charme. Han bryder sig for eksempel ikke om at være i have. Han gider ikke være havehund, men vil ud at opleve noget, og motion er især godt, når man som ham bokser lidt med vægten. Han er god til andre hunde, men har et lidt skævt hundesprog, som nogen måske kan misforstå engang imellem.   Han er virkelig god til store hundevante børn, og så kommer han med en god portion støvallergi, så hans nye familie skal være gode til rengøring og være opmærksom på at hans sovedyne er nem at vaske, så man undgår allergiske reaktioner.  Apropos dyner, så er han om natten verdens bedste sove-buddy, der ELSKER at sove med i sengen, hvilket han rigtig gerne vil have lov til fremadrettet også, da han finder stor tryghed i det. Han er en stor tryghedsbøf, der er hamrende skudræd og Nytårsaften er den mest trælse aften for ham at komme igennem. Der vil man med fordel og for hans skyld, ville skulle søge væk nytårsaften, til et roligere sted, hvis man har bopæl i et område, hvor netop den aften er meget voldsom. En af hans absolutte spidskompetencer er at svømme, hvilket han ELSKER, og han er som en sæl i vandet. Det bør man udnytte til fulde i hans kamp mod de ekstra kilo på sidebenene, for det er en super god og skånsom form for motion.  Der er meget mere at opdage om Joey, som bare er en sjov og lækker basse, og har man en god, stor, velafbalanceret hund i forvejen, og har plads til en ekstra bandit, så er Joey måske netop det, man har manglet? Joey er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Celina

Lille Blanding | 11 år

Race: Lille Blanding Farve: Rødbrun Køn: Hun Vægt: 8,4 kg Alder: 11 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Fra en sag i det jyske har Dyreværnet fået overdraget lille Celina, der trods sine 11 år er noget af en raket, og hendes kommende ejer skal derfor være meget frisk, aktiv og i fuld vigør, for at kunne følge med denne lille energibombe, som har bestemt sig for, at NU skal hun bare have en på opleveren de næste mange år, er vi sikre på.  Hun virkede ikke 100% renlig da hun landede hos os, men det HAR altså også været en forvirrende tid for hende med mange omvæltninger. Vi oplever hendes som primært renlig nu hos os, men der skal naturligvis være rummelighed nok i hendes kommende hjem til at lade hende falde til og finde nye rytmer og rutiner i nyt hjem. Det ideelle drømmehjem til Celina er hos en rolig børnefri familie, som bor i rolige omgivelser og ønskescenariet er også, at hun skal opleve mindst mulig alene-tid. Så hvis vi kan finde et hjem hos et hjemmegående par eller person, vil det bestemt være lykken for Celina. Trods hendes senioralder er der fart over feltet, især når hun er på gåtur. Og udover at hun også er gøende og derfor ikke nødvendigvis er ideel til at bo i en lejlighed (med mindre man har nogle meget overbærende naboer), så er hun bestemt en sød og kærlig hund, som drømmer om at nyde seniorlivet hos en sød familie. Celina vil uden tvivl synes bedst om at være det eneste dyr i fokus i sit kommende hjem, så vi foretrækker, at der ikke er øvrige dyr i hendes nye familie.

Læs mere
Image Not Available

Maui

Fr. Bulldog / Beagle / staff | 1½ år

Race: Fr. Bulldog / Beagle / staff Farve: Brindle Køn: Han Vægt: 20,9 kg Alder: 1½ år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Dejlig og lækker hundebasse med et klokkeklart ressourceforsvar, der betyder at Maui leder efter en 100% børnefri familie. Når noget er hans, så skelner han ikke til, hvem der er i nærheden og børn kan ikke aflæse hans signaler. Han kræver en erfaren, moden ejer, der har haft vogtende racer før, og hvor børn er et overstået kapitel. Han kommer ikke til at blive godkendt til nogen, der potentielt får børn i hans levetid, og derfor søger vi målrettet efter en ejer fra 40 år og opefter. Når det er sagt, så er Maui et festfyrværkeri af en hund, som elsker mennesker og som også kan være ivrig og hoppe op i mødet med dem. Han har været vant til at køre med i bil og elsker det. Katte har han ikke været vant til - men dem han har mødt udenfor hjemmet, er han løbet efter for at ville lege med dem. Det gad kattene dog ikke. At kunne være alene hjemme har han også været vant til tidligere og det er gået fint. Men som med alle vores internatshunde, skal tilvænningen til at være alene hjemme i et nyt hjem dog trænes op over tid. Tidligere har Maui været vant til at bo i hus med have - og haven var i den grad noget han nød. Så vi kommer til at foretrække en familie, som kan tilbyde ham tilsvarende fremadrettet. Endelig er han også god med andre hunde. Tidligere familie fortæller, at han i mødet med andre hunde ofte underkaster sig dem og derudover er han også meget legesyg. Maui har gyldigt pas.

Læs mere
Image Not Available

Riki

Boxer | 7 mdr.

Race: Boxer Farve: Rød/hvid Køn: Han Vægt: 21 kg Alder: 7 mdr. Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Sødeste Riki er importeret fra Polen og har boet hos en familie her i Danmark. De har boet i lejlighed, og har desværre ikke haft succes med at gøre ham renlig, hvorfor han nu skal skifte hjem. Sammen med tidligere ejer har vi vurderet, at Riki skal ud til hus og have hos en familie, der har personlig raceerfaring, så man ved, hvor stort et energibundt, man får indenfor dørene. Det vil sige, at det er et krav, at man har haft boxer før, for at komme i betragtning til ham. Riki er en brintbombe af glad energi, der kan virke ret voldsom på andre. Sammenholdt med at han endnu ikke har styr på sine bidehæmninger, så har vi besluttet, at han ikke skal ud til mindre børn, da Riki er meget glad for at bruge munden. Det kan man måske bruge til noget fornuftigt træningsmæssigt. Han er en decideret hoppebold, der kan give nogle gedigne gok i nødden, når han sætter i et hop, som var han en kanonkonge, der bliver skudt afsted og halen pisker, så man får trælår, hvis man står i nærheden af den, så Riki og mindre børn er ikke en cocktail, der skal prøves af. Men er man som voksen vant til boxerens glædeseufori, så får man FULD valuta for pengene med dette livsglade festfyrværkeri. Den lille bandit har tillært sig en vane med at gø, både for opmærksomhed og hvis han ikke får sin vilje, så man skal tage Riki for LIGE netop det han er: En hvalp, hvor ALT skal startes helt forfra, så han også i fremtiden bliver en lige så lækker hund at være sammen med, som han er nu. Lige nu aner han ikke, hvordan han skal opføre sig, så han skal i raceerfarne hænder, hvor korrekt træning er i det absolutte højsæde. Vi tør godt garantere massiv underholdningsgaranti med Riki i huset, og for den rette ejer bliver han det DEJLIGSTE, der nogensinde har sat fire poter på jorden. Riki har gyldigt pas.

Læs mere
Image Not Available

Maggi

Dogue de Bordeaux / Australsk hyrdehund | 1 år

Race: Dogue de Bordeaux / Australsk hyrdehund Farve: Black & Tan Køn: Hun Vægt: 34 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Maggi er en pige, der har brug for noget helt specielt. Hun er indleveret, da hun kommer med en nervøsitet og ængstelighed, der desværre ikke passede sammen med børnene i tidligere hjem plus det faktum at hun ikke kan være alene hjemme overhovedet. Hun har lidt svært med fremmede i hjemmet, især fremmede mænd gør hende utryg, i hvert fald indtil hun kender dem. Hun har derfor brug for en familie der kan tilbyde hende hus væk fra pulserende byliv, med masser af plads, højt til loftet og rigtig god tid til at køre hende ind i en ny hverdag. En hverdag, i et roligt miljø, hvor der ikke er et rend af mennesker, hun hele tiden skal tage stilling til. Af samme årsag er hun ikke egnet som en førstegangshund, og vi ser gerne at hendes ansøgere har gode, solide erfaringer med hunde, der kommer med lidt nervøsitet og skepsis. Hun knytter sig ufatteligt meget til sit menneske, så når først hun er tryg og har knyttet stærke bånd, så er hun den skønneste og dejligste hundepige, man kan forestille sig, men indtil hun er der, skal hun naturligvis føres meget blidt ind i det kommende kapitel i sit liv et nyt sted. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hun drømmer om et børnefrit (hvis børn +15 år) liv på landet, og eftersom hun er meget begejstret for andre hunde og også accepterer katte, så ville det jo være fantastisk, hvis vi kan finde en familie, der har en kastreret hanhund eller godmodig og social tæve, som Maggi kan støtte sig til i sit kommende hjem. Maggi har det hele, når hun er tryg ved sine mennesker. Hun er både en kælepotte, en meget aktiv pige, der skal stimuleres godt i sit kønne hoved og har også en vogtende side, hvor hun passer på sit menneske. Erfaring med vogtende racer er derfor også noget, vi kommer til at lægge stor vægt på, når man ansøger om adoption af hende. Hun KAN måske godt være en pige, man skal besøge mere end en gang, da hun lige skal se folk an, bare så man er forberedt på det.

Læs mere
Image Not Available

Nimbus

Beagle / Fransk Bulldog | 4 år

Race: Beagle / Fransk Bulldog Farve: Lysebrun/hvid Køn: Han Vægt: 19,5 kg Alder: 4 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. NIMBUS ER ANBRAGT I PLEJE, HVOR HAN VIL BLIVE INDTIL VI HAR FUNDET HANS HELT RIGTIGE MATCH. HAN KAN DERFOR IKKE BESØGES PÅ INTERNATET, MEN GODKENDTE ANSØGERE VIL KUNNE FÅ LOV AT BESØGE HAM HOS PLEJEFAMILIEN EFTER AFTALE. Denne flotte fyrs tidligere familie oplevede desværre en adfærdsændring hos Nimbus, der gjorde at man ikke længere følte sig tryg ved ham. Vi skal nu se, om vi kan finde den familie, som kan håndtere en fyr, der er både vagtsom og VIRKELIG sød, men også en bestemt herre med egne klare holdninger til tingene.  Nimbus' nye familie skal kunne håndtere uden betænkeligheder, at Nimbus kan finde på at bide/markere, når han ikke er tryg ved sine mennesker endnu. Derfor er det vigtigt at man har tålmodighed med Nimbus, og giver ham tid til at lære en at kende. Vi skal derfor have fundet en ejer, der kan rumme dette, som IKKE bliver bange for ham og viser usikkerhed. Det er SÅ vigtigt! En ejer, der på kærlig, men bestemt vis, kan sætte grænserne for, hvad man må og ikke må blive bange/forskrækket hvis han viser lidt uhensigtsmæssige sider de første par dage. For når først man lærer ham at kende, har du en fantastisk hund der gerne putter med under dynen. Det er derfor helt klart, at han ikke er egnet som førstegangshund, ej heller i en familie med børn under teenagealderen og vi kræver, at man har god erfaring med egenrådige racer, gerne Beagle og har haft hunde før med udfordringer på adfærdsfronten.  Vi forestiller os at træning er vejen er frem. At han ganske enkelt ikke er stimuleret nok i sit kønne hoved, og har brug for at blive præsenteret for sportræning, nose work, jagttræning eller lignende, så han rent faktisk får et slags job i sin kommende familie.  Nimbus er en fyr, der har brug for en forudsigelig hverdag, da han ikke bryder sig om, når han ikke rigtig ved, hvad der skal ske. Han har brug for klare og tydelige signaler fra en selvsikker ejer, der kan afhjælpe hans usikkerhed i forhold til fremmede mennesker. Når Nimbus er velstimuleret og finder ro, så har han også HELT klart puttetrolds-genet i sig, og vil meget gerne være tæt med sine ejere, men vi tænker det hele står og falder med, at han hver dag får lov at bruge sit kloge hoved til noget fornuftigt.  Se en sød video med Nimbus Vores plejefamilie har gjort følgende observationer: * at han kan være alene hjemme, uden problemer, efter et par uger uden alenetid. * at han kan bo med andre hunde, og fungere fint i flok… der er INGEN problemer her, så længe der er faste rammer. * at vi ser dagligt at han SÅ gerne vil lære noget, så hans nye familie SKAL kunne tilbyde en masse træning. * han bliver bedre og bedre til at møde andre hunde ( tror det er fordi vi også slapper mere og mere af når vi møder nogle) * vi har IKKE oplevet at han ikke kan lide mennesker. Han har mødt mange, både hjemme, i sommerhuset og når vi går ture, og vi har ikke set at han har reageret på dem. * at han på inden måde er madvogtende. Vi kan tage mad fra ham og de andre hunde spiser hans mad. * at han elsker at køre bil, og nu hopper han selv om i bilen (de første dage nægtede han i komme ind i buret).Disse observationer er naturligvis baseret på et længerevarende ophold med en del udfordringer i starten, så man må ikke tro, man kommer nemt og ubesværet til ovenstående. Det kræver en psykisk stærk ejer, der ikke er bange for Nimbus! Katte er og bliver et jagtobjekt, og dem ville han ikke kunne bo sammen med.  Alt i alt er Nimbus en virkelig sjov og underholdende personlighed, men man skal kunne lide at have en hund med sine egne holdninger til ting, samtidig med at man som ejer naturligvis har den grundlæggende styring.  Nimbus er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Suzie

Græsk gadehund | 4 år

Race: Græsk gadehund Farve: brun/gul Køn: Hun Vægt: 33,5 kg Alder: 4 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Suzie er den smukkeste græske gadehund, der desværre har intet mindre end fem forskellige hjem i bagagen, som Suzie ikke har fungeret i, og Dyreværnet har nu fået til opgave at stoppe denne frygtelige tendens. Suzies perfekte match skal nu findes! Det er helt essentielt, at hendes kommende ejer har en dyb forståelse for, hvad en gadehund kommer med i rygsækken, for også videre at kunne forstå, hvorfor nogle reaktionsmønstre er som de er. Suzies allerstørste udfordring er børn generelt og fremmede mennesker i hjemmet, hvilket stresser hende max, og dette skal hun skånes for, og skal kunne lukkes helt væk, når der kommer gæster, for hun accepterer altså ikke bare sådan lige nye mennesker. Hun knytter dog meget stærke bånd til sine ejere.  Hun har brug for landlige eller i hvert fald MEGET rolige omgivelser i hus med masser af plads både indenfor og udenfor, hvor de absolutte kodeord er ro, ro og atter ro, intet rend af fremmede mennesker ud og ind af hjemmet og absolut ingen børn omkring hende.  Ud i fremtiden bør man naturligvis træne hende op til at blive bedre til at rumme forskellige ting, men her og nu og mange måneder frem, der har hun brug for en ejer, der tager opgaven seriøst og giver hende tid og ro, for hun har været rigtigt meget igennem. Når hun er i hjemmet med sin ejer og der ikke er alle de nævnte udefrakommende stressende elementer, så er Suzie ubetinget den mest kærlige og skønne hund, man kan forestille sig.  Hun er generelt glad for andre hunde, og hendes allerbedste ven har været en stor Golden Retriever, men katte er og bliver bliver et jagtobjekt, så hun ville ikke kunne forenes med en kat i kommende hjem. Suzie er neutraliseret og har gyldigt pas.

Læs mere
Image Not Available

Boomer

Labrador Retriever / Old English Bulldog | 1 år

Race: Labrador Retriever / Old English Bulldog Farve: Brun Køn: Han Vægt: 32 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Lækre Boomer er indleveret til Dyreværnet, da han blev en ALT for stor mundfuld for tidligere familie. Han er en hoppebold med 75% Labrador Retriever og 25% Engelsk Bulldog, men i sind er han 100% Bulldog, og vi kræver derfor, at man har haft bulldogs før, for at komme i betragtning til ham. Han elsker alle mennesker - dog resulterer det også i at han er meget voldsom. Boomer bruger munden meget og har desværre endnu ikke lært bidehæmninger. Han bider derfor meget kraftigt, ikke fordi han er sur eller ond, men fordi han ganske enkelt bliver overivrig og ikke aner, hvor stærk han er og hvor hårdt han bider. Det skal hans nye familie kunne håndtere, træne og afvænne, og vores dygtige hundetrænere er allerede i gang med forarbejdet. Boomer er glad for alle andre hunde, han kan dog godt være lidt voldsom for nogen. Han har gået til hvalpetræning, og var rigtig dygtig til det. Han kan dog have lidt svært ved at holde fokus. Men lige så snart han får et godt samarbejde op og stå med ejer, og bliver præsenteret for en masse lækre godbidder, er vi helt sikre på at træningen bliver legende let. Selvom han er mere bulldog end labrador af sind, så kunne man måske godt med held præsentere ham for spor- og jagttræning. Der skal i hvertfald RIGTIG meget træning ind i hans liv på daglig basis. Alene-hjemme træningen skal også startes forfra, da han bare hyler og gør når han bliver efterladt. Han kan dog også finde på at ødelægge ting. Derfor skal der påregnes god tid til at få trænet dette. Han kommer fra hus og have og er ikke egnet til lejlighed. Vores adfærds- og træningsteam fortæller: Boomer har den der bulldog-vedholdenhed og kan være meget svær at få ud af bide-situationer, når han først er gået i gang. Han synes det er en leg, og kan hive snørebånd op, spænde ben og bide i bagdele og hoppe og bide igen og igen. og igen. Det skal siges, at vi er nået langt træningsmæssigt og i rigtig høj grad kan komme ham i forkøbet og dermed undgå det her, men er man ikke konstant på forkant og holder ham fokuseret på noget, så er det den her adfærd han vender tilbage til (for at sætte noget aktivitet i gang). Det kan være både en meget voldsom og skræmmende oplevelse, og kræver meget erfaring at kunne håndtere. Boomer skal køres med en helt fast rutine med middagslur/hviletider, hvor han simpelthen er lukket væk bag et gitter, og har fastlagte aktiviteter med overflod af mental stimulering, søgeopgaver og så videre, i et børnefrit hjem. Hvis du kan tilbyde Boomer en aktiv tilværelse med FULD fokus på træning, og kan håndtere en hund, der skal lære bidehæmninger,  da han bider ret hårdt, fordi han ganske enkelt ikke ved bedre endnu,  så tøv endelig ikke med at kontakte os.  Boomer er kastreret d. 30/3-2021.

Læs mere
Image Not Available

Anton

Chihuahua-blanding | 5 år

Race: Chihuahua-blanding Farve: Beige Køn: Han Vægt: 5,7 kg Alder: 5 år Pris: 3000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Anton er en bedårende lille fyr, som blev alt for udfordret af børn, høje lyde, og hvad der nu ellers følger med, når man er en glad og livlig børnefamilie. Han er i forvejen en meget forsigtig fyr, så med den største kærlighed til Anton og fuld fokus på, at han skal have det så godt, han overhovedet kan have det i forhold til hans personlighed og sind, så skal vi have fundet hans perfekte familie. Mere info senere... Anton er kastreret.

Læs mere
Image Not Available

Denize (udekilling)

Maine Coon-blanding | 11 mdr.

Race: Maine Coon-blanding Farve: Rødstribet Køn: Hun Vægt: 3,3 kg Alder: 11 mdr. Pris: 1250,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. I forbindelse med en stor sag, hvor vi modtog en del Maine Coons, har vi også fået smukke Denize overdraget. Særligt for Denize er, at hun er en ekstremt forsigtig kattepige, som skal se tingene an og derfor skal man ikke forvente en kat, som springer op i skødet. Man skal gøre sig fortjent til hendes tillid, og den tilknytning mellem kat og ny ejer begynder først ude i nyt hjem, ikke her på internatet. Hun bryder sig ikke om liv, glade dage og børn omkring sig. Hun kræver et roligt hjem hos en ejer, der har en god fornemmelse for sky og meget forsigtige katte, og som vil arbejde på at forbedre hendes sociale skills væsentligt. Hun har været vant til at have adgang til kæmpe fuldkommen indhegnet have-areal og hvis hendes kommende familie har stort, lækkert ude-voliere eller lignende hermetisk kattesikret have, så vil det være at foretrække, da Denize ikke har været vant til det 100% frie liv, som jo også involverer trafik. Det har hun været forskånet for, og har med stor sandsynlighed ingen sans for dette overhovedet. Denize kommer fra et stort kattehold med luftvejssygdomme, der er sat i behandling, men dette kan dog blusse op resten af kattens liv, især ved skift af hjem og miljø og lignende store forandringer, der kan virke stressende på Denize. Hun kræver en del pelspleje og jævnlig soignering omkring øjnene. Neutraliseret udekilling VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Ole (udekat)

Maine Coon-blanding | 2½ år

Race: Maine Coon-blanding Farve: Grå/hvid Køn: Han Vægt: 4,7 kg Alder: 2½ år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. I forbindelse med en stor sag, hvor vi modtog en del Maine Coons, har vi også fået flotte Ole overdraget. Særligt for Ole er, at han er en meget forsigtig fyr, som skal se tingene an og derfor skal man ikke forvente en kat, som springer op i skødet. Man skal gøre sig fortjent til hans tillid, og den tilknytning mellem kat og ny ejer begynder først ude i nyt hjem, ikke her på internatet. Tidligere ejer har fortalt at Ole er socialt anlagt, når han er tryg, men han bryder sig ikke om alt for meget leben og børn omkring sig. Han kræver et roligt hjem hos en ejer, der har en god fornemmelse for sky og meget forsigtige katte. Denne flotte fyr har været vant til at have adgang til kæmpe fuldkommen indhegnet have-areal og hvis hans kommende familie har stort, lækkert ude-voliere eller lignende hermetisk kattesikret have, så vil det være at foretrække, da Ole ikke har været vant til det 100% frie liv, som jo også involverer trafik. Det har han været forskånet for, og har med stor sandsynlighed ingen sans for dette. Hos os har en været igennem en stor tandrens inklusiv operation grundet fjernelse af så mange dårlige tænder. Han har nu kun de fire hjørnetænder plus en enkelt fortand tilbage, og man skal forvente at de skal tilses en gang årligt og kan også sagtens kræve en tandrens igen. Vi har neutraliseret ham her hos os, renset hans ører, som man også skal holde øje med i fremtiden og så har vi også fået bugt med hans lopper. Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Lucky (indekat)

Huskat | 1 år

Race: Huskat Farve: Grå/hvid Køn: Han Vægt: 3,9 kg Alder: 1 år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Stakkels Lucky har her i en alder af kun 1 år gammel allerede oplevet at miste sin ejer, og han er indbragt til os som dødsbo-kat. Det er altid frygteligt for dyr at opleve dette, men vi tager os rigtig godt at Lucky her hos os. Der var desværre ingen pårørende, der var interesseret i ham og han skal derfor nu have fundet sig en skøn familie. Lucky har indtil nu boet i lejlighed, men da han er ungkat og har lidt krudt i rumpetten, så skal hans kommende bopæl, hvis det er lejlighed, være en meget stor en af slagsen, og man skal være meget obs på, om man nu kan aktivere ham nok. Lejlighed skal på billeder kunne fremvises med diverse aktiverings-gear, gerne op ad vægge/op i højden. Alternativt ville han sagtens kunne konverteres til en kat med adgang til udelivet. Han er super sød og rar og LIGE som en stor killing/ungkat skal være.  Neutraliseret indekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Lurifax (udekat)

Huskat | Ikke oplyst

Race: Huskat Farve: Grå/hvid Køn: Han Vægt: 3,8 kg Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Lurifax er en voldsomt lækker og knaldhamrende flot grå/hvid herre, der blev fundet herreløs i Glostrup, hverken øremærket, chippet eller neutraliseret. Vi har ikke kunnet genforene ham med en familie, der måske går og savner ham, men vi sætter nu alle sejl ind på at finde ham drømmefamilien, der vil beundre og elske ham resten af hans dage. Mere info senere... Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Kitty (udekat)

Huskat | 1 år

Race: Huskat Køn: Hun Vægt: 4 kg Alder: 1 år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Kitty er en kattepige fra en sag på Langeland, hvor hun har levet livet i landlige omgivelser. Det har været en stor omvæltning for Kitty at lande hos os, og hun er meget nervøs anlagt, men super sød, når der er helt ro på, og man giver hende tid. Hun har brug for ro, ro og atter ro, og er derfor ikke egnet i en familie med liv og glade dage, børn og et rend af mennesker ud og ind af hjemmet. Hun ville godt kunne bo sammen med en rolig hund, der er meget glad for og vant til katte, hvorimod hun kan virke bange for andre katte, så det skal hun ikke ud til.  Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Turley (udekat)

Huskat | 1 år

Race: Huskat Farve: Trefarvet Køn: Hun Vægt: 4,98 kg Alder: 1 år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Turley er en sød og nysgerrig katte-pige fra en sag på Langeland, hvor hun har levet livet i landlige omgivelser. Hun er sød og nysgerrig, og ville nok godt kunne bo sammen med en hund, der er meget glad for katte (på den gode måde), hvorimod Turley ikke er så glad for hankatte. Hun har tidligere boet sammen med Kitty, men harmonien mellem de to er desværre gået fløjten, så de to skal ikke ud sammen. Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Fanta (udekilling)

killing Maine Coon-blanding | 6 mdr.

Race: killing Maine Coon-blanding Farve: Rødstribet Køn: Hun Vægt: 2,15 kg Alder: 6 mdr. Pris: 1250,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Fanta og Soleima skal ud sammen. Fra en større katte-sag, hjælper vi hermed søde og lidt forsigtige Fanta med at finde hendes nye drømmefamilie. Hun har brug for et stille hjem sammen med Soleima hos en familie med en stor portion tålmodighed, for disse to piger har behov for god tid til at falde til i nye omgivelser. Vi vil meget gerne høre fra familier, der har erfaring med let sky katte, så man har forståelsen for, hvad de har brug for, og hvordan man gør indflytningen i nyt hjem nemmest for dem. Med tid og ro, så tør vi godt garantere at man får de skønneste og smukkeste katte-veninder ind i hjemmet. Neutraliseret udekilling VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Soleima (udekilling)

Killing huskat | 11 mdr.

Race: Killing huskat Farve: Rødstribet Køn: Hun Vægt: 3,2 kg Alder: 11 mdr. Pris: 1250,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Soleima og Fanta skal ud sammen. Fra en stor potehjælpssag, hvor der blev råbt om hjælp grundet et voldsomt højt antal katte, hvor der samtidig var udbrudt ringorm hos en stor del af dem, har vi fået Soleima overdraget til os. Fælles for den katte-flok, vi har fået overdraget er at de naturligvis er færdigbehandlede for deres ringorm her hos os, men en del af dem har også været i behandling for luftvejssygdomme, og det må forventes, at deres immunforsvar er udfordret både grundet smittepresset, de har været udsat for samt den måde de har levet på. Soleima er ingen undtagelse. Ligeledes skal man også forvente, at hun kommer til at have brug for en stor portion tålmodighed og lang tilpasningstid i nyt hjem, da det har været en ret voldsom periode for hende, hvor hele hendes liv og alt, hvad hun har kendt til, er vendt op og ned. Hun er derfor en kattepige, der kræver et roligt hjem, hvor der ikke foregår særligt meget, der kan stresse hende yderligere, og er derfor ikke egnet som kat i en børnefamilie eller på anden måde hjem, hvor der er hektisk aktivitet. Hun har brug for ro, ro og atter ro, skånet for alt, hvad der ville kunne stresse hende mere, end hun allerede er i forvejen. Hos os har Soleima fundet stor tryghed i og fået skabt et vidunderligt venskab med vores Maine Coon-blanding Fanta, og vi har derfor bestemt at de to skal ud sammen. Neutraliseret udekilling VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Flora (udekat)

Maine Coon | 4 år

Race: Maine Coon Farve: Grå/hvid Køn: Hun Vægt: 3,9 kg Alder: 4 år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Flora er en smuk, sød og forsigtig pige. Vi har været meget bekymret for hende, da hun mangler både fedt og muskelmasse på kroppen, og bør tage lige knap to kilo på. Hun er undersøgt på alle leder og kanter for at finde svaret på hendes manglende huld, men ingen prøver har kunnet give os et svar, udover viden om, at hun er kræsen. Det er dog vigtigt, at man får knækket koden med hende, da hun skal tage på og have opbygget sine muskler. Hun skal ud til en stille og rolig familie uden for meget hektisk hurlumhej, der brager om ørerne på hende. En familie, der kan tilbyde hende et beskyttet udemiljø i form af et kæmpe voliere, hun kan boltre sig i med masser af aktivering, der kræver at hun klatre, kravler, springer og på den måde får brugt sine muskler. Hun er meget usikker omkring hænder, så her skal man være meget varsom. Til gengæld er hun verdens største kælepotte, når hun er helt tryg, bare man lige tænker over hvordan man bruger sine hænder. Her hos os kan vi nærmest ikke foretage nogen former for rengøring uden at hun er med i det hele, så meget social, når hun er tryg. Eventuelle børn skal være +15 år. Hun skal ikke ud til andre dyr i kommende hjem. Flora er neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor.

Læs mere
Image Not Available

Snik Snak (udekat)

Huskat | 4 år

Race: Huskat Farve: Sort/hvid Køn: Hun Vægt: 4,4 kg Alder: 4 år Pris: 1000,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Snik Snak er knaldhamrende lækker, og vi har en ide om, at hun godt ved det selv. Hvis man leder efter det, som mange vil kalde en RIGTIG kat, der er meget sin egen, kører sit eget ræs og virkelig anser mennesker som sine slaver, der bare skal opvarte, når det passer hende, så er Snik Snak LIGE sagen. Hun ER meget kælen og meget social, når det lige passer hende, og når hun er det, forventer hun man står klar, når hun velsigner sine mennesker med sit selskab! Og man er ikke i tvivl, når hun kræver sine slavers opmærksomhed, for så snakker hun som et vandfald samtidig med at hun vil kæle. Men ellers er hendes yndlingsbeskæftigelse at være ude og undersøge verden cirka 80% af tiden. Derfor skal hun ud i det landlige, som hun har været vant til, og er ikke egnet i bymiljø. Hvis man er heldig, så kan hun garanteret også fange en mus eller to, men hun er ikke en gårdkat, der ville trives med ikke også at være inde hos sine mennesker, bare så det er på det rene. Hun er VIRKELIG en sjov og skøn personlighed, der har et stort behov for frihed, men bestemt også et behov for kæl og opmærksomhed, når hun befaler det. Hun har tidligere boet med andre katte, og ville nok godt kunne det igen, hvis modparten også er vant til at have en katte-makker, og man har prøvet korrekt sammenføring før, hvilket i nogle tilfælde godt kan tage en rum tid, før harmonien spiller.  Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Kayla (indekilling)

Killing huskat | 8 mdr.

Race: Killing huskat Farve: Grå/rød Køn: Hun Vægt: 2,7 kg Alder: 8 mdr. Pris: 1250,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Historien om Kayla er så trist og hjerteskærende, og man er nødt til at kende den, for at have den fulde forståelse for, hvor svært Kayla har haft det, hvor flot en udvikling hun har gennemgået, men også både hvad man skal forvente og skal kunne håndtere, når hun nu igen skal skifte hjem.  For smukkeste Kayla er stadig hos sin plejefamilie, som vi placerede hende i tilbage i slutningen af oktober. Hun kom fra en dyreværnssag og var slet ikke blevet socialiseret, som hun skulle, og det har taget plejefamilien over fire måneder at vinde Kaylas tillid, og hun er stadig meget på vagt over det mindste. De første mange måneder anede plejefamilien nærmest ikke, at der var en kat i hjemmet, og det scenarie er vi fuldkommen overbeviste om, vil gentage sig, når hun flytter til en ny familie. Man skal derfor udelukkende ansøge om adoption af Kayla, hvis man er klar på den opgave, har haft med skræmte katte at gøre før og bevidst om, at det vil tage måneder for hende, at knytte nye bånd med et nyt menneske, samt kan tilbyde hende et roligt hjem uden børn og andre dyr. Kayla foretrækker kvinder og er ikke tryg ved mænd, så vi tænker at hendes perfekte match er en enlig kvinde. NÅR man har vundet Kaylas tillid, så beretter plejemor her hvad man så kan forvente af Kayla: Kayla er en helt igennem fantastisk kat, der søger en ejer, der kan give hende alt den kærlighed og opmærksomhed, som hun både ønsker og fortjener. Hun er en vidunderlig kat, hvis store runde øjne går direkte i hjertet på en. Hendes smukke ydre når dog på ingen måde hendes fantastiske indre til sokkeholderne. Hun er dog også en kat med nogle meget særlige behov ift. hendes kommende hjem for at det bliver det perfekte match. I tiden hvor hun har været i pleje hos os har hun udviklet sig helt vildt. Fra at ligge under sofaen og hvæse hver gang man nærmede sig, er hun nu blomstret fuldkommen op og er blevet den mest kælne, kærlige og trofaste kat... men det har taget MANGE måneder at nå dertil! Som ny ejer skal man virkelig væbne sig med tålmodighed og være forberedt på at det kan tage lang tid at vinde hendes kærlighed. Da hun kom til os, havde hun haft meget begrænset med menneskelig kontakt og hun var meget skræmt.  Hun søger et fremtidigt hjem, hvor hun ikke skal være meget alene og hvor der er masser tid til hende. Hun søger nogle meget rolige omgivelser i sit kommende hjem, da for meget larm og lyde kan stresse hende rigtig meget. Når hun bliver presset eller skræmt, søger hun til trygge steder hvor hun kan være for sig selv, nærmer man sig hende kan hun godt finde på at hvæse, men hun gør ikke noget og vi har ikke oplevet hende være aggressiv eller utilregnelig på nogen måde.  Leg sørger hun selv for, og har ikke den store interesse i at man leger med hende. Hun er meget rolig af sind, dog bryder hun sig på ingen måde om hverken at blive båret på eller blive holdt fast. Man skal respektere hendes grænser. Kayla søger et roligt hjem hvor hun ikke skal dele opmærksomheden med hverken andre dyr eller børn. Vi tænker derfor at hun vil passe godt ind hos en enlig der søger rigtig godt selskab,  Neutraliseret indekilling VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Joakim (udekat)

Huskat | 6 år

Race: Huskat Farve: Rødstribet Køn: Han Vægt: 6,7 kg Alder: 6 år Pris: 600,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Joachim er fra en større sag, hvor alt for mange katte var samlet på et sted, og vi har derfor hentet et stort antal til omplacering. Han har det sødeste udtryk og er en meget forsigtig fyr, der skal bruge rigtig god tid til at blive tryg ved nye mennesker og sine omgivelser, og han leder derfor efter et meget roligt hjem, hvor der ikke sker så meget det første lange stykke tid. Han ønsker ikke at dele sit nye hjem med andre dyr, og han ville ikke bryde sig om at have børn omkring sig, med mindre det er store teenagere, med god forståelse for hans forsigtige personlighed. Han er en kat, der skal opbygges tillid til, men så er vi også sikre på, man bliver belønnet i tifold, når tillidsbåndet er etableret. Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Fister (udekat)

Huskat | 7 år

Race: Huskat Farve: Rødstribet Køn: Han Vægt: 4,5 kg Alder: 7 år Pris: 600,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Denne flotte fyrs ejer blev desværre for syg til at kunne passe på ham, og han leder derfor efter et nyt hjem, der minder så meget om det han kommer fra som overhovedet muligt. Fister er en en-persons-kat, og han har været vant til at bo i et lækkert fuldkommen utrafikeret, landligt område med fri adgang til udelivet, uden at man har skulle bekymre sig over om han mon blev påkørt.  Han har været meget glad for og tæt knyttet til sin ejer, men har ikke været super begejstret for gæster i hjemmet. Han har i hvert fald lige skulle se dem an, og når der faldt ro på, så kunne han godt lige komme og hilse, men vi tænker han trives bedst i et roligt hjem uden for meget renderi af mennesker, han ikke kender. Han er en selvstændig basse, der her hos os har fået foretaget både en mild tandrens og en blodprøve, der var helt uden anmærkninger. Neutraliseret udekat VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor

Læs mere
Image Not Available

Dolly (udekanin)

Løvehoved-blanding | 2 år

Race: Løvehoved-blanding Farve: Broget brun Køn: Hun Vægt: 2,3 kg Alder: 2 år Pris: 650,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Dolly og Pjuske skal ud sammen. Pjuske og Dolly er et kaninpar, der er nødt til at skifte hjem, da det ikke fungerede i tidligere hjem. Det blev aldrig helt, som tidligere ejer havde drømt om. De er begge noget reserverede, sky og vil under ingen omstændigheder løftes. Det med løft, det bryder de færreste kaniner sig om, så det er ikke usædvanligt. De har brug for en familie, en voksen kanin-entusiast, som kan tilbyde dem det lækreste og dejligste udeliv med masser af permanent friløbs-plads, og hvor det ikke nødvendigvis kræves af dem, at de skal være kælekaniner ELLER som har masser af tålmodighed til at tilvænne dem kontakt og håndtering. Dolly er vaccineret og neutraliseret udekanin.

Læs mere
Image Not Available

Pjuske (udekanin)

Løvehoved-blanding | 1 år

Race: Løvehoved-blanding Farve: Broget brun Køn: Han Vægt: 1,8 kg Alder: 1 år Pris: 550,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Pjuske og Dolly skal ud sammen. Pjuske og Dolly er et kaninpar, der er nødt til at skifte hjem, da det ikke fungerede i tidligere hjem. Det blev aldrig helt, som tidligere ejer havde drømt om. De er begge noget reserverede, sky og vil under ingen omstændigheder løftes. Det med løft, det bryder de færreste kaniner sig om, så det er ikke usædvanligt.  De har brug for en familie, en voksen kanin-entusiast, som kan tilbyde dem det lækreste og dejligste udeliv med masser af permanent friløbs-plads, og hvor det ikke nødvendigvis kræves af dem, at de skal være kælekaniner ELLER som har masser af tålmodighed til at tilvænne dem kontakt og håndtering. Pjuske er vaccineret og neutraliseret udekanin.

Læs mere
Image Not Available

Maja (udekanin)

Hermelin | 2 år

Race: Hermelin Farve: Sort/hvid Køn: Hun Vægt: 1,75 kg Alder: 2 år Pris: 650,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Maja er en super sød og nuttet Hermelin-pige, men hun er ikke håndtam og stresser let, så hun søger en voksen kanin-entusiast, der har lyst til at arbejde med hende og gøre hende mere vant til at blive håndteret. Med tålmodighed og kærlighed skal hun nok blive tilvænnet kontakt mere end hun er på nuværende tidspunkt. Når hun er tryg ved det menneske hun kender, så viser der sig en sød og kælen lille smukling, men man skal altså arbejde lidt for det som ny ejer. Man skal dog nok blive belønnet for sin tålmodighed. Maja er vaccineret og neutraliseret udekanin

Læs mere
Image Not Available

Frida (indekanin)

Hermelin-blanding | 2½ år

Race: Hermelin-blanding Farve: Hvid Køn: Hun Vægt: 1,79 kg Alder: 2½ år Pris: 650,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Allergi i tidligere hjem satte desværre en stopper for Frida's liv i sine vante omgivelser, og nu skal vi have fundet hende en ny familie, hvor man ved med sikkerhed, at der ikke huserer allergi. Hun har været godt vant med det frie liv og har haft adgang til stort set hele tidligere hjem, når som helst hun havde lyst. Tidligere ejer fortæller, at Frida knytter sig rigtig meget til sit menneske, og kan være tilbageholdende overfor fremmede, hun ikke kender, og hun vil helst leve hos nogen, hvor der ikke konstant er et rend af fremmede mennesker, hun skal forholde sig til. Frida er ikke egnet som kanin til en børnefamilie, men vi skal have fundet hende en voksen-entusiast, der ikke har noget i mod at skulle bruge lidt tid til at blive gode venner med hende. Man bliver belønnet i tifold, når først hun kaster sin kærlighed på en. Frida er vaccineret og neutraliseret fritgående lejlighedskanin

Læs mere
Image Not Available

Apple (indekanin)

Dværgkanin | 3 år

Race: Dværgkanin Farve: Sort Køn: Hun Vægt: 2 kg Alder: 3 år Pris: 650,00 OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Apple er landet hos os som hittekanin, så vi har desværre inden viden om hendes liv og færden før Dyreværnet blev hendes nye midlertidige bopæl. Hun kunne godt virke som enten en lidt forsømt kanin eller i hvert fald en pige, der ikke har været meget i hænder, for hun er en reserveret diva, der ikke er synderligt vildt med at blive håndteret. Hun er derfor ikke egnet som en kanin til børn, men er perfekt til den voksne kanin-entusiast, der savner et projekt, og som har god erfaring med divaer.  Heldigvis ELSKER hun mad og fodringstid, og er i mad-situationen meget nem at lokke til en hyggestund, hvis man altså har noget lækkert at forhandle med, og vi er sikre på, at når man vinder hendes tillid og har hende mere og mere i hænder, så skal hun nok blive langt mere social og lidt mindre diva. Apple er vaccineret og neutraliseret indekanin.

Læs mere