Mød Ciro, Voksen

Beskrivelse af Mød Ciro, Voksen

STOR skøn hankat søger nyt hjem. Ciro kom til os, da han ikke var det rigtige match sammen med tidligere ejer, da de havde forskellige behov. Ciro er en stor dejlig rød hankat, som er meget nysgerrig og undersøgende på nye ting. Han elsker at følge med i alt ting, så vi ser tit Ciro oppe i højden. Han er meget glad for vores udendørs arealer, så Ciro ønsker sig et hjem, hvor han kan komme udenfor. Ciro er en stor rar kat, som søger personer både til snak og opmærksomhed. Han er ikke den som vil snakke i times vis, men lidt i ny og næ, synes han er dejligt. Er Ciro lige den kat du har drømt om, så giv os endelig et kald, så vi kan få booket en tid.

Fakta om Mød Ciro, Voksen

Navn:
Mød Ciro, Voksen
Dyreart:
Huskat
Køn:
Han
Alder:
28. september 2019
Type:
Kat
Sidst opdateret:
19-05-2022 04:46:08

Billeder af Mød Ciro, Voksen

Region: Hovedstaden

Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Region:
Hovedstaden
Adresse:
Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside:
http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
internat@kattens-vaern.dk
Telefon nummer:
+4538881200
Sidst tjekket:
19-05-2022 04:46:08