Andrea

Beskrivelse af Andrea

Her er skønne Alberte. Hun har haft brug for en del tid før hun faldt til på internatet, og det samme skal man også være forberedt på, når hun skal ud i et nyt hjem. Når hun først er faldet til, er hun meget kælen og tillidsfuld og ruller rundt, når vi kæler hende. Hun er ikke glad for store bevægelser, høje lyde og børn, men hun er glad for andre katte. Så et hjem hos en enlig eller et par, vil være det bedste for Andrea. Hun er neutraliseret, vaccineret, chippet, loppe- og ormebehandlet samt sundhedstjekket og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Andrea

Navn:
Andrea
Køn:
Hun
Alder:
2 år og 2 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
29-06-2022 04:31:40

Billeder af Andrea

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
29-06-2022 04:31:40