Trille

Beskrivelse af Trille

Sødeste Trille er lige kommet retur fra familiepleje hvor hun rigtig er blevet socialiseret med alle hverdagens lyde og aktiviteter. Hun og hendes søskende er fundet efterladt i en papkasse og blev derfor indleveret til internatet. Hun er bare så kær, kærlig og mild af sind. Hun er meget legesyg og nysgerrig og hun elsker at lege med de andre killinger på internatet. Hun har det fint med hund og andre katte . Trille har det godt med størrer børn fra + 8 år. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have som hun kan komme ud i når først hun er klar til det. Trille er steriliseret, chippet og vaccineret. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Trille

Navn:
Trille
Køn:
Hun
Alder:
Ikke oplyst
Type:
Kat
Sidst opdateret:
30-11-2022 16:29:16

Billeder af Trille

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
30-11-2022 16:29:16