Berta

Beskrivelse af Berta

Sødeste Berta er lige kommet retur fra famiiepleje hvor hun har boet med hendes 4 skønne killinger som nu er klar til at rejse til nyt hjem. Berta er bare det skønneste og hun ved ikke hvilket ben hun skal stå på, af bare kærlighed når vi kommer ind til hende. Hun er en rigtig kælepotte som også kan sige fra når hun får nok. Så får man lige et dask med potten, på den søde måde. Hun egner sig fint til en familie med størrer børn, hun er dog ikke så glad ved andre katte, men har her på internatet hilst på hunde uden problemer. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Berta

Navn:
Berta
Køn:
Hun
Alder:
1 år og 3 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
30-11-2022 17:18:19

Billeder af Berta

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
30-11-2022 17:18:19