Selma

Beskrivelse af Selma

Sødeste Selma har opfostret 3 skønne killinger. Hun har gjort det så godt og hun har bare været den bedste missemor vi længe har haft overfor hendes killinger. Hun har en killing tilbage og det er skønne Luca man kan se på siden her. Ham passer hun stadig godt på, selv om han i perioder er lidt hård ved hende. Selma var en meget bange kat i starten og vi kunne ikke komme til hende, men hold da op en udvikling hun har gjort. Selma er nu blevet en meget kælen kat som er meget rolig og mild af sind. Hun fortjener bare det bedste og vi håber inderligt at der findes en sød familie, som vil give Selma chancen til at udvikle sig videre i et rigtigt hjem. Hun har det rigtig fint med andre katte og har her på internatet vænnet sig til vores egne hunde. Man er vekommen til at ringe til internatet for yderligere oplysninger om den søde missepige. Selma er steriliseret, chippet og vaccineret og skal kun til et hjem med adgang til en have. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Selma

Navn:
Selma
Køn:
Hun
Alder:
1 år og 3 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
30-11-2022 16:37:34

Billeder af Selma

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
30-11-2022 16:37:34