Bitten

Beskrivelse af Bitten

Sødeste Bitten er fundet efterladt og er derfor indleveret til internatet. Hun var meget sulten, træt og havde olie på sig da hun blev fundet og hun var desperat efter mad. Nu harr hun fået stillet den værste sult og er blev ren og fin. Så nu er Bitten klar til at komme videre til et godt og kærligt hjem. Hun har et vidunderligt sind., så kærlig. mild og rolig af sind. Hun er meget opsøgende og kontaktsøgende og har det fint med andre katte. Selv om Bitten er en modig kat kan hun godt blive bange for høje lyde og hurtige bevægelser. Så vi vurdere at hun skal til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Bitten

Navn:
Bitten
Køn:
Hun
Alder:
6 måneder og 3 uger
Type:
Kat
Sidst opdateret:
30-11-2022 18:31:22

Billeder af Bitten

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
30-11-2022 18:31:22