Bastian

Beskrivelse af Bastian

Skønneste Bastian blev fanget i en fælde da man troede han var vild og skulle aflives. Heldigvis fandt dyrlægen ud af, at han bare var bange og havde meget store sorg bag ørerne pga. ubehandlet øremider. Men ak...Bastian er bare det kæreste, så sød og mild og meget kærlig. Dog er han forsigtig og tingene omkring ham skal foregå stille og roligt. For hold da op en kælepotte han er. Han ruller rundt når vi kæler ham og elsker at sidde ved siden af os. Der er ingen tvivl om at han med tiden vil blive en skøn skødekat. Han er venlig overfor dame katte og han skal selvfølgelig kun til et hjem med adgang til en have. Bastian's sår bag ørerne er nu blevet pænere og han er klar til at få en sød familie som vil bare godt på ham, det fortjener han virkelig. Han er kastreret, chippet og vaccineret. Stor og smuk bassedreng. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Bastian

Navn:
Bastian
Køn:
Han
Alder:
3 år
Type:
Kat
Sidst opdateret:
12-06-2021 23:17:13

Billeder af Bastian

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
12-06-2021 23:17:13