Lixen

Beskrivelse af Lixen

Søde Lixen er en ældre herre som er i superform! Han er indleveret til internatet da hans ejer skulle flytte og havde ikke mulighed for at tage ham med. Lixen er en vidunderlig kat som man kun kan elske meget højt. Han er så utrolig kælen og tillidsfuld og han vil bare så gerne være tæt på hans menneske. Han har det rigtig fint med børn fra + 4 år, han elsker dem og de må rigtig gerne nusse ham. Hvis ikke han får opmærksomhed nok, skal han nok fortælle os det ved at mjave højlydt. For snakke kan Lixen godt og man kan føre en hel samtale med ham. Han er meget mild og rolig af sind. Selv om han er en ældre herre har han nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han er bare en nem, stor, smuk og en meget dejlig kat. Han er smuk blågrå med de skønneste øjne som han ikke så gerne vil vise vores fotograf. Han skal kun til et hjem med adgang til en have og uden andre katte. Lixen er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Lixen

Navn:
Lixen
Køn:
Han
Alder:
13 år og 1 måned
Type:
Kat
Sidst opdateret:
12-06-2021 22:28:08

Billeder af Lixen

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
12-06-2021 22:28:08