Laura

Beskrivelse af Laura

Her ser i kæreste Laura som bare er så sød og mild og noget så kærlig. Hun er godheden selv og hun ruller rundt når vi kæler hende. Hun elsker at ligge i arm og gerne helt op ved halsen, hun er nemlig en rigtig puttegøj. Hun er en lille forsigtig kat som kan lide at tingene omkring hende foregår stille og roligt og hun skal kun til et hjem uden andre husdyr og børn. Hun er begyndt at kalde på os når hun ser os og hun har bare den sødeste lille pive lyd når hun mjaver. Hun elsker også at lege med mus og bolde. Ja, hun er så fin og en rigtig køn lille kat som man falder for når først man møder hende. Hun er en lille kat som har været i et andet hjem, men kunne desværre bliver pga. personlige omstændigheder. Laura har været vant til at komme ud, men har været jagtet af andre katte, og det har gjort hende utryg ved udelivet. Så hendes drømmehjem ville være en lukket have/violere hvor hun kan være tryg og ikke bliver jagtet. Laura er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Laura

Navn:
Laura
Køn:
Hun
Alder:
2 år og 7 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
13-06-2021 00:15:57

Billeder af Laura

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
13-06-2021 00:15:57