Bacon Og Betty

Beskrivelse af Bacon Og Betty

Sødeste Bacon (rød) og Betty er søskende og skal forblive sammen. De er indleveret til internatet pga. sociale omstændigheder. De har haft det godt og har uden tvivl med det sind de har, fået masser af kærlighed. De er begge to utrolig kælne og tillidsfulde, de har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. De er vant til små børn, hunde, andre katte og kaniner. Ja, de er venlige mod alle som vil dem. De er som ung katte ska være, nysgerrige, legesyge og begge meget kælen og elsker at ligge på skødet og sove. De skal kun til et hjem med adgang med have og de er begge neutraliseret, chippet og vaccineret. Ja, de er to smukke katte som vil give meget glæde til en børnefamilie, det er der ingen tvivl om. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Bacon Og Betty

Navn:
Bacon Og Betty
Køn:
Han
Alder:
7 måneder og 1 uge
Type:
Kat
Sidst opdateret:
12-06-2021 23:42:05

Billeder af Bacon Og Betty

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
12-06-2021 23:42:05