Luna

Beskrivelse af Luna

Sødeste Luna er indleveret til os pga. sociale omstændigheder, hun har haft det godt, men de sidste uger har været præget af meget larm og uro og det har vi kunne mærke på hende. Nu er hun blevet meget tryg og rolig og bare vi rør ved hende begynder hun at spinde højt og ælte med hendes potte. Hun gnider sig op og ned af os og er bare blevet så glad. Hun er så mild og rolig og giver bare så meget kærlighed tilbage. Dog kan vi mærke på hende at alt omkring hende skal foregå stille og roligt, for så blive hun forskrækket. Så hun skal kun til et meget stille og roligt hjem med ro og ekstra meget kærlighed. Hun er vant til andre katte og skal kun til et hjem med adgang til en have, Luna er også polydactyl. Det betyder at hun har en ekstra tå både på for og bagpotter. det gør hende bestemt ikke mindre charmerende. Luna er steriliseret, chipppet - øretatoveret og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Luna

Navn:
Luna
Køn:
Hun
Alder:
3 år
Type:
Kat
Sidst opdateret:
13-06-2021 00:05:12

Billeder af Luna

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
13-06-2021 00:05:12