Choko Pop

Beskrivelse af Choko Pop

Her ser i søde Choko Pop som er fundet efterladt ved en havn. Da han er en kvik kanin, løb han bare hen til nogen mennesker for at få noget at spise og drikke. Det gjorde han i nogen dage indtil de tænkte at der var noget galt. Så nu er Choko Pop her på internatet og venter på et nyt hjem. Han er meget sød og kontaktsøgende, kvik og en rigtig springer. Han er stor og smuk og meget robust og vejer 3,2 kg. Sidder man stille og roligt kommer han hen for at snakke og vil gerne kæles. Choko Pop er kastreret, chippet og vaccineret og han skal kun til et hjem hvor han kan bo udenfor og med meget plads. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Han vil også elske at få et hjem hvor han kan bondes med en hun kanin. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Fakta om Choko Pop

Navn:
Choko Pop
Køn:
Han
Alder:
1 år og 7 måneder
Type:
Kanin
Sidst opdateret:
12-06-2021 23:27:52

Billeder af Choko Pop

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
12-06-2021 23:27:52