Luffe

Beskrivelse af Luffe

Søde Luffe er fundet på en forladt ejendom og var noget skræmt da han blev indleveret til internatet. Nu er han blevet tryg og han er bare den kæreste lille kat, dog er han stadig forsigtig ved høje lyde og hurtige bevægelser. Han vil rigtig gerne kæles og han spinder højt og ruller rundt i hans kurv når vi kæler ham. Han er også meget legesyg og elsker at lege med fisketangen og han er rigtig god til at smide hans legetøj i vandskålen og fiske det op igen. Han har det ok med store børn fra + 10 år, han elsker andre katte og har også her på internatet hilst på vores egne katte vante hunde, og det er gået fint. Dog vurdere vi at Luffe skal til et stille og roligt hjem med adgang til en have, for udelivet elsker han. Luffe er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14

Fakta om Luffe

Navn:
Luffe
Køn:
Han
Alder:
6 måneder og 3 uger
Type:
Kat
Sidst opdateret:
29-11-2021 11:51:47

Billeder af Luffe

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
29-11-2021 11:51:47