Silvia

Beskrivelse af Silvia

Kæreste Silva er fundet efterladt og det er slet ikke til at forstå at der ikke er nogen som savner denne søde kat. Hun er ligeså skøn af sind som hun er smuk, en rigtig whiskas farve. Hun er en kat som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, hun er sød ved andre katte og hun har hilst på vores hunde uden problemer. Silva har det fint med størrer børn fra + 8 år. Hun har lige fået fjernet 4 tænder pga tandresorption, men har det heldigvis godt nu. Dette er noget som årligt skal kontrolleres af dyrlægen, for måske med tiden at flere tænder skal trækkes ud, men ring for yderligere information. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Smukke Silva er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-15.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13

Fakta om Silvia

Navn:
Silvia
Køn:
Hun
Alder:
3 år og 2 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
28-01-2022 20:26:03

Billeder af Silvia

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
28-01-2022 20:26:03