Plet

Beskrivelse af Plet

Sødeste Plet er indleveret til internatet da hendes ejer desværre skulle flytte og det var med meget stor sorg hun sagde farvel til hende, men der var desværre ikke nogen anden udvej. Hun er bare så kælen og tillidsfuld, ja hun er kærligheden selv og er nok den mest hengiven lille kat man kan ønske sig. Hun elsker at være tæt på sit menneske og hun elsker at ligge på skødet og sove. . Hun er meget mild, rolig og stille af sind. Hun har det fint med andre katte, hun er vant til hund som hun var bedste ven med. Vi vurdere at hun med sit stille sind, vil trives bedst i et stille og roligt hjem med adgang til en have. Plet er steriliseret, chippet og vaccineret og i rigtig fin form. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage er dog UDEN forudgående aftale ml. kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid pga. corona restriktioner.

Fakta om Plet

Navn:
Plet
Køn:
Hun
Alder:
9 år og 2 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
29-11-2021 11:25:04

Billeder af Plet

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
29-11-2021 11:25:04