Moccachino Og Lillie

Beskrivelse af Moccachino Og Lillie

Moccachino (han, trefarvet)og Lillie er 2 kaniner som er indleveret til internatet pga. sociale omstændigheder. De har haft det godt, men overskuet til dem var der ikke længere. Det kunne mærkes især på Lillie som er noget reserveret og nervøs ved mennesker hun ikke kender, dette arbejder vi på og hun udvikler sig dag for dag. Moccachino er dog lige omvendt. Han er så utrolig kontaktsøgende og han kommer springende som en lille hund når han ser os. Han elsker at være tæt på sit menneske, han lå tit i sofaen hos tidligere ejer. De har begge boet som frikanin i boligen. De er meget renlige og dygtig til bakke. De var ikke sammenført da vi fik dem, da de på det tidspunkt ikke var neutraliseret, det er de selvfølgelig blevet nu. Det har givet dem en ro, især Lillie at de nu kan være sammen. De er som sagt begge to neutraliseret, chippet og vaccineret og skal kun til samme hjem. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13

Fakta om Moccachino Og Lillie

Navn:
Moccachino Og Lillie
Køn:
Han
Alder:
4 år og 1 måned
Type:
Kanin
Sidst opdateret:
24-01-2022 03:03:13

Billeder af Moccachino Og Lillie

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
24-01-2022 03:03:13