Alicia

Beskrivelse af Alicia

Kæreste Alicia kommer fra en socialsag og er derfor indleveret til internatet. Hun har haft det godt, men overskuddet til alle kattene var der ikke mere. Hun er en meget sød, mild, rolig og kærlig kat. Hun er opsøgende, dog lidt forsigtig i starten ved mennesker hun ikke kender. Hun er som sagt vant til andre katte, hunde og han er god med store børn. Alicia er steriliseret, chippet og vaccineret. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage er dog UDEN forudgående aftale ml. kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid.

Fakta om Alicia

Navn:
Alicia
Køn:
Hun
Alder:
2 år og 11 måneder
Type:
Kat
Sidst opdateret:
18-09-2021 17:15:48

Billeder af Alicia

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
18-09-2021 17:15:48