Bamse og Gitte

Beskrivelse af Bamse og Gitte

Her er søde Bamse og Gitte som er Teddy vædder. De kommer fra en dyreværnssag og var noget stresset da de kom til os. Vi har nu brugt meget tid på dem og hold da op en udvikling de har gjort. De er blevet meget trygge ved os og de er blevet opsøgende og kommer løbende når de ser os. Vi har trænet dem med godbidder, både når de skal kæles og børstes og det har virkelig givet potte. De er bare så søde og de er lidt som hunde. Så vi håber inderligt at der sidder nogen søde mennesker som vil arbejde videre med dem, Man skal dog påregne pelspleje når man har denne race. Det gode er at de gerne vil børstes og sidder lige så stille og nyder det. Gør man det som en hyggestund og passer godt på dem er det intet problem. Vi børster dem 2-3 gange om ugen. Bamse og Gitte vil elske et hjem som frikanin med god plads og tid og kærlighed. De er dygtige til at bruge bakke og de er begge neutraliseret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Fakta om Bamse og Gitte

Navn:
Bamse og Gitte
Køn:
Han
Alder:
1 år og 11 måneder
Type:
Kanin
Sidst opdateret:
19-05-2022 04:32:41

Billeder af Bamse og Gitte

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
19-05-2022 04:32:41