Anton og Albert

Beskrivelse af Anton og Albert

Søde Albert og Albert kommer fra et hjem hvor ikke der var tid til dem mere. De er søskende og de skal derfor kun til samme hjem. De er begge to meget nysgerrige og meget snakkende når vi kommer med noget lækkert. Vi træner dem dagligt til at være i hænder og det går så fint. De er lige blevet dyrlægekontrolleret og chippet og fik stor ros fra dyrlægen. Når de er ca. 6 mdr. kan de kastreres hos vores internatsdyrlæge. De skal kun til et hjem hvor de kan få god plads og velvidende om hvor stort ansvar det indebærer. Her på internatet driver vi også en stor gårdbutik med foder og tilbehør til dit kæledyr. Når du køber hos os, støtter du vores internat. Se mere på https://www.dekaeredyr.dk/shop/ Besøg kan kun ske efter forudgående aftale på alle hverdage. Søndage UDEN forudgående aftale kl. 11-13.

Fakta om Anton og Albert

Navn:
Anton og Albert
Køn:
Han
Alder:
2 måneder
Type:
Gnaver
Sidst opdateret:
27-03-2023 00:05:13

Billeder af Anton og Albert

Region: Sjælland

Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Region:
Sjælland
Adresse:
Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside:
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
post@falsterkat.dk
Telefon nummer:
+4554441540
Sidst tjekket:
27-03-2023 00:05:13