Dyreinternater i Midtjylland

Der findes 4 dyreinternater i Midtjylland:

 

 

Bemærk at Inges Kattehjem i Horsens udelukkende modtager katte, hvor internaterne i Århus, Brande og Spøttrup både modtager hunde og katte.

 

Nedenfor finder du også en oversigt over hunde- og kattepensioner i Midtjylland.

 

 

Om områdeopdelingen

Vi har valgt at opdele dyreinternaterne og pensionerne på denne side efter geografi og postnumre. Fordi Midtjylland ikke har helt klare geografiske grænser, har vi afgrænset området til at indbefatte alle internater og pensioner i postnumrene 7330 – 7699 og 7800 – 8990 (alle postnumre inklusive). Internater og pensioner med postnumrene 7700 – 7799 er medtaget på vores overssigtside over Nordjylland.

Hvis du søger et internat på grænsen mellem Midtjylland og Sydjylland, kan det være en fordel også kigge på vores oversigt over internater og pensioner i Sydjylland. På samme måde kan vores oversigtsside over Nordjylland være praktisk, hvis man søger internater eller pensioner på grænsen mellem Midtjylland og Nordjylland. På alle vores oversigtssider har vi medtaget nærliggende internater og pensioner – også selvom de befinder sig en anden landsdel. Så hvis man f.eks. er på vores side om Viborg (som ligger tæt på grænsen til Nordjylland), vil man eksempelvis også finde pensioner i Møldrup og Stoholm Jyll, selvom disse byer geografisk hører til i Nordjylland.

Husk at du altid kan se vores oversigt over samtlige internater i Danmark her og at du også kan finde internater såvel som pensioner i hele landet via vores forside.