Dyreinternater i Sydjylland (Sønderjylland)

Dyreinternater i Sydjylland

Der er i dag til følgende dyreinternater i Sydjylland:

Herudover findes der naturligvis også adskillige dyrepensioner i Sydjylland:

 

 

Om områdeopdelingerne på denne side

Fordi Sydjylland og Sønderjylland er to områder uden klart fastlagte grænser, har vi valgt at samle dem i én kategori. Nogle vil måske stille spørgsmålstegn ved om Esbjerg, Kolding og Fredericia – og byerne ind i mellem – er en del af Sydjylland, men vi har valgt at medtage disse byer, da det passer bedst i forhold til den overordnede opdeling af Jylland. Dette passer også bedst med den regionale inddeling, der har eksisteret siden 2004. I praksis er opdelingen er baseret på postnumre og i Sydjylland medregnes alle postnumrene fra 6000 til og med 7329.

Der er desuden taget hensyn til geografien på de enkelte sider; hvis man f.eks. ser på siden om pensioner i Esbjerg, vil man her finde en henvisning til Brande Internat, der ligger i Midtjylland. Denne henvisning vil f.eks. ikke være at finde på siden om internater i Sønderborg, da afstanden til Brande herfra er længere og relevansen derfor mindre.

Der henvises herudover til den komplette liste over alle internater i Danmark, som kan være mere overskuelig, hvis man udelukkende søger internater (og ikke pensioner).