Hvis du vil i kontakt med redaktionen på Danske-Dyreinternater.dk kan dette ske via kontaktformularen eller e-mailadresssen nedenfor.

OBS: Bemærk at Danske-Dyreinternater.dk blot er en oversigt over dyreinternater og -pensioner i Danmark;

Vi ikke kan hjælpe med formidling af kæledyr, bortkomne dyr, efterlysninger, praktikophold o.lign.

Vi kan med andre ord IKKE hjælpe med nogle former for aktiviteter, der foregår på de enkelte internater. Alle henvendelser vedrørende disse, bør rettes direkte til de enkelte internater. Hvis du f.eks. ønsker at adoptere et kæledyr, efterlyse et kæledyr, høre nærmere om praktikophold osv., bedes du rette henvendelse til de enkelte internater, som du netop har mulighed for at finde frem til via vores side.

Vi besvarer udelukkende henvendelser, som vedrører indholdet på vores hjemmeside; f.eks. fejl i kontaktoplysninger, muligheder for annoncering o.lign.

Du kan kontakte os via kontaktformen nedenfor:

E-mail

  Dyrenes vagtcentral – Ring 1812

  Dyrenes vagtcentral er en vagtcentral, der varetager dyr i nød. Eksempler på situationer hvor centralen kan kontaktes, kan være:

  Efterladte dyr

  Dyr der er blevet påkørt eller på anden skadede

  Heste, får, køer osv. der ikke har adgang til vand og/eller foder

  …alle andre situationer hvor dyr er i nød

  Vagtcentralen er døgnåben og kan kontaktes på telefonnummeret 1812. Tjenesten er en del af Dyrenes Beskyttelse og har eksisteret siden 2011. Læs evt. mere om Dyrenes Vagtcentral her.

  Mangler jeres dyreinternat her på siden?

  Eftersom hovedformålet med denne hjemmeside er at skabe en komplet database over alle danske dyreinternater, er vi naturligvis interesserede i at høre fra dig, hvis du ejer et dyreinternat eller har kendskab til et internat, der ikke findes på vores hjemmeside.

  Send os en e-mail på info@danske-dyreinternater.dk

  Vi takker for dit bidrag!

  Annoncer

  Ads from Google AdSense and other selected partners are displayed on Danske-Dyreinternater.dk. The advertisements finance the operation and development of the website.

  If you are interested in advertising on Danske-Dyreinternater.dk, please contact the editorial staff via our contact page .