Dyreinternater i Region Hovedstaden (København)

 

Om hovedstadsområdet

Vi har her på siden valgt at opdele hovedstadsområdet i 3 dele:

Nordsjælland

Der findes kun ét internat i Nordsjælland: Hillerød Internat (også kendt som “Hestehavehus Hunde- og Kattepension”). Herudover er der også Elmedige hundepension og dyreinternat, der ligger nogle kilometer syd for Frederikssund.

Der er naturligvis også en del hunde- og kattepensioner på Nordsjælland – og bl.a. derfor har vi lavet seperate oversigtssider til de nordsjællandske byer: Fredensborg, Græsted, Helsinge, Hillerød, Skævinge og Slangerup.

København & omegn

I København og omegn er der kun ét internat, der både modtager hunde og katte:

Dyreværnet
Islevdalsvej 85
2610 Rødovre
Tlf.: 4494 6695
http://www.dyrevaernet.dk/

Inges Kattehjem i Glostrup samt Kattens Værn i Brøndby som også er internater, men som navnene antyder, modtager de kun katte. Herudover findes der en række pensioner og private udbydere af dyrepasning. Vi har desuden lavet en side, der forklarer forholdene omkring internater på Frederiksberg.

Bornholm

På Bornholm findes der ét internat: Bornholms Internat – som er en del af Dyrenes Beskyttelse. Herudover er der én hundepension og én kombineret hunde- og kattepension.

 

Relaterede sider

Da nogle af områderne på Sjælland kan overlappe hinanden en smule, henvises også til vores oversigt over internater i Region Sjælland. Hvis du søger en pension, kan du med fordel se disse oversigtssider: