Dyreinternater på Vestsjælland

Der findes 5 dyreinternater på Vestsjælland:

Herudover findes der også en del pensioner for hunde og katte på Vestsjælland, som du kan se på listerne nedenfor (internaterne er også at finde på listerne):

 

 

Om områdeopdelingen

Da Vestsjælland ikke er meget klart afgrænset eller veldefineret område, har vi valgt at basere området på postnumrene 3630 – 4649 (begge postnumre er inklusive).

Bemærk dog at der kan være henvisninger til nærliggende internater og pensioner i andre områder af landet på de enkelte undersider, hvis det giver mening i forhold til afstand. Dette gør sig især gældende for byer, der ligger på grænsen mellem to områder (f.eks. Vestsjælland og Sydsjælland).

Eksempel: På undersiden for pensioner i Køge har vi medtaget en pension i Tureby, fordi Tureby (på Sydsjælland) ligger forholdsvis tæt på Køge – men vi medtager ikke Tureby-pensionen på undersiden for pensioner i Kalundborg, da afstanden mellem de to er for stor. Omvendt har vi på undersiden for Kalundborg medtaget en henvisning til et internat i Slagelse, fordi det her giver mening geografisk.

Hvis du udelukkende søger dyreinternater – og ikke pensioner – er du velkommen til at kigge på vores samlede liste over alle internater i Danmark.