Canikur til hunde og katte

Canikur anvendes ved ubalance i tarmene hos hunde og katte, samt til generelt at opretholde en sund tarmflora. I denne artikel kan du læse om, Canikurs virkning, anvendelse osv.

Canikur Pro Pasta

Du kan købe Canikur Pro pasta her:

Canikur Tabletter

Du kan købe Canikur tabletter her:

Hvad er Canikur?

Canikur er et kosttilskud, der kan bruges til at genoprette balance i tarmen ved forskellige problemer i maven eller tarmene hos hunde og katte. Herudover kan det med fordel anvendes til generelt at opretholde en sund tarmflora. Hvis ikke Canikur afhjælper problemerne i maven eller tarmene hos din hund eller kat, bør du kontakte dyrlægen.

Når du selv oplever problemer med maven, så går du til lægen eller benytter dig af den medicin eller de råd, som tidligere har afhjulpet problemet. Dette er muligt for dig selv at give udtryk for, da du er i stand til at beskrive dine symptomer til en læge. Men en hund kan som bekendt ikke gøre det på samme måde, så hvis den er gal med maven hos en hund, er det måske ikke direkte til at se. Dog kan det vise sig i form af tynd afføring, manglende lyst til at spise med videre.

Virkning og anvendelse

Man kan både give Canikur enten som et forebyggende kosttilskud eller i forbindelse med behandling, når man ved, at den er galt med maven og/eller tarmene hos ens hund eller kat. Husk dog at rådføre dig med din dyrlæge i sidstnævnte tilfælde.

Når hunde og katte får Canikur, vil det ofte forbedre deres evne til at fordøje kosten, hvilket i nogle tilfælde kan afhjælpe eventuelle problemer med nedsat appetit. Herudover vil man i mange tilfælde opleve, at afføringen bliver mere tyktflydende igen, fordi Canikur kan bidrage til, at hunden kan optage de vigtige ingredienser fra sit foder igen.
Det bør nævnes, at Canikur også er velegnet, hvis din hund eller kat er i behandling med antibiotika eller i behandling for stress.

Erfaringsmæssigt kan de fleste hunde og katte godt lide Canikur; selve pastaen har en lækker kødsmag, og tyggetabletterne vil de med stor sandsynlighed også finde fornøjelige at indtage.
Ingredienserne i Canikur inkluderer blandt andet mineralsk ler, præbiotikum og probiotikum, og selvom du måske ikke ved, hvad disse ting er som helhed og i sammenhæng med hinanden, så er det alt sammen hjælpestoffer, der er med til at forbedre tarmsystemet og maven hos din hund eller kat.

Afslutningsvist bør det igen understreges, at problemer i maven eller tarmene altid bør undersøges af en dyrlæge, og at man ikke bør opfatte Canikur og andre kosttilskud som nogle former for “mirakelmidler”.

Canikur findes som pasta og tabletter

Du kan købe Canikur i form af pasta (Canikur Pro) og tyggetabletter (Canikur). Canikur Pro Pasta findes i tuber med 15 ml, 30 ml og 60 ml, mens Canikur Tabletter findes i pakninger med 12 tabletter. Produkterne har samme virkning, så om du skal vælge pasta eller tabletter, er udelukkende et spørgsmål om, hvad du synes, er mest praktisk.

Du kan købe Canikur her: