Hundegodbidder

 

Hundegodbidder med kød

Anbefalede godbidder

Disse godbidder er både sunde og meget velsmagende. Vi anbefaler dem, fordi vi har virkeligt gode erfaringer med dem:

 

Andre gode godebidder

Disse godbidder er en smule billigere, men fortsat anbefalelsesværdige:

 

Hunter – Turnies

Denne hundegodbid har en snoet form, hvilket har en tandrensende effekt og desuden masserer din hunds gummer. Den snoede form betyder desuden også, at din hund får en mere varieret tyggeoplevelse.

Godbidderne indeholder desuden mange af de vitaminer og mineraler, som din hund har brug for og er derfor et godt tilskud til den almindelige kost. Produktet er desuden velegnet til som godbid/belønning til hundetræning.

 

DoogySticks

Der findes i dag et stort udbud af godbidder i form af hundekiks, tyggeben, kødbånd osv. – DoggySticks er originale godbidsstænger, der er baseret på kylling (primært kyllingelever). Godbidderne er emballeret i en hermetisk lukket spand, hvilket garanterer bevarelse af smag, duft og friskhed. Der er desuden tilsat A-vitamin, E-vitamin og D-vitamin, som alle er vigtige for hundens helbred.

Én spand indeholder (800 gram) indeholder ca. 80 stænger i størrelsen 12 x 1 cm.

 

Hunter – Easy Treat

Hunter – Easy Treat er praktiske hundegodbidsstænger med oksekødssmag, der leveres i pakninger med 2 stænger i hver. Dette gør dem velegnede til at medbringe på lange ture og udflugter, hvor man ikke ønsker at medbringe fodertasker el.lign.

Stængerne egner sig desuden også til hundetræning og er ca. 20 cm lange.

 

Himalayan Dog Chew

Himalayan Dog Chew er en speciel hundegodbid, der er baseret på en gammel opskrift fra folket i Himalaya. Godbidden fremstilles i bjergene (i mere end 4 kilometers højde!) efter traditionelle metoder og indeholder bl.a. komælk og yakoksemælk. Selvom mælk normalt ikke er velegnet hundekost, er mælken i Himalayan Dog Chew forarbejdet til en form for ostemasse, hvilket gør den fordøjelig for hunde.

Produktet er desuden fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Dentafun Veggies

Dentafun Veggies er et vegetarisk alternativ til de mange kødholdige produkter på markedet. Dentafun er ikke en godbid i den forstand, men nærmere et vegetarisk tyggeben med tandplejende effekt. Tyggebenet indeholder fosfat, som mindsker forekomsten af tandsten, samt klorofyl der giver hunden en bedre og mere frisk ånde.

Produktet har et meget lavt fedtindhold og indeholder hverken farve- eller smagsstoffer.

 

Hunter – Seaweed Bones

Disse hundegodbidder er videnskabeligt sammensat til at matche hundens behov for vegetabilske næringsstoffer. Godbidderne er baseret på tang og indeholder specielt udvalgte vitaminer og mineraler (inklusiv zink). Herudover indeholder produktet klorofyl, hvilket styrker hundens tænder og giver den en friskere ånde.

Hunter – Seaweed Bones er lavet af kvalitetsråvarer og indeholder hverken farve- eller smagsstoffer. Godbidderne er i øvrigt emballeret i en lufttæt beholder, hvilket sikrer friskhed og optimal smag.

 

Hundegodbidder med fisk

Anbefalede godbidder

 

Hunter FishSnack – Salmon treats

Disse godbidder er fremstillet af tørrede laks og indeholder derfor både omega 6 og omega 3 fedtsyrer, der er vigtige for hundens pels, led og overordnede helbredsmæssige tilstand.

Udover de essentielle fedtsyrer indeholder godbidderne også proteiner, vitaminer og mineraler, der er med til at nære hunden og give den ekstra energi.

Foruden laks indeholder produktet også hvilling.

 

Hunter FishSnack – Trainer Bits

Som produktet ovenfor er disse godbidder også baseret på fisk og indeholder derfor også omega 3 og 6. Herudover er der tilsat tang i disse hundegodbidder, hvilket giver hunden nogle af de vegetabilske næringsstoffer, der ellers kan mangle i dens kost. Produktet er desuden fedtfattigt.

Godbidderne egner sig desuden til belønning ved hundetræning samt til indførsel i aktivitetslejetøj (se produkterne nedenfor).

 

Legetøj og udstyr til godbidderne