Biospotix spray indoor (til hjemmet)

Der findes 2 typer loppespray til hjemmet fra Biospotix: én til hunde og én til katte. I denne artikel kan du læse begge sprays samt deres potentielle bivirkninger:

 

Fælles for begge indoor sprays er, at de bør anvendes i kombination med et loppemiddel til kæledyret.

Biospotix spray indoor – hunde

Eftersom 90 – 95% af alle lopper findes i hundens miljø og kun 5 – 10% sidder på selve hunden, er det essentielt at bekæmpe lopperne i miljøet, hvis man vil undgå at hunden geninfesticeres.

Derfor har Biospotix udviklet den såkaldte “indoor spray” til at fjerne lopper i hundens omgivelser.

Indoor sprayen er – ligesom alle de øvrige loppemidler fra Biospotix – baseret på æteriske olier, der er et godt alternativ til de koventionelle kemikalie-baserede loppesprays.

Sprayen virker ved, at den blokerer iltoptagelsen hos lopperne, hvilket naturligvis afliver dem. Dens virketid er 2 måneder mod voksne lopper og 7 måneder mod loppelarver og -æg.

Du kan købe Biospotix til hundens miljø her.

Loppespray til hundens og kattens miljø

 

 

Biospotix spray indoor – katte

Fordi mellem 90 og 95% af alle lopper lever i kattens miljø og kun ca. 5 – 10% sidder i kattens pels, er det afgørende, at man fjerner lopperne i omgivelserne for at undgå at katten får lopper påny.

Af denne grund har Biospotix fremstillet en såkaldt “indoor spray”, som elminerer lopperne i kattens miljø.

Ligesom alle de andre loppemidler fra Biospotix er indoor sprayen baseret på essentielle planteolier, hvilket er et udemærket alternativ til de traditionelle kemiske loppesprays.

Indoor sprayen fugerer ved, at den lægger dig som en slags dækkende film i hjermmet og derved kvæler lopperne. Den virker i ca. 2 mdr. mod lopper og 7 mdr. mod loppernes larver samt æg.

Du kan købe Biospotix til kattens miljø her.

Loppespray til hundens og kattens miljø

 

 

Bivirkninger

Selvom nogle kilder hævder, at der ikke forekommer bivirkninger ved brug af Biospotix spray indoor (og andre produkter fra Biospotix) er dette ikke helt sandt; nogle kæledyr såvel som mennesker kan udvikle allergiske reaktioner overfor æteriske planteolier – for selvom planteolierne rigtigt nok er helt naturlige, indeholder de bestemte stoffer, som man kan udvikle allergi overfor.

Der er dog ingen tvivl om, at en økologisk indoor spray i langt de fleste tilfælde er et bedre valg end en kemisk loppespray – i hvert fald i forhold til de sundhedsmæssige risici.

 

Relaterede artikler

Artikler om Biospotix:

Andre artikler om lopper: