¨
Loppetest

Shoo!TAG (mod lopper og flåter)

OBS: Shoo!TAG forhandles ikke længere på det danske marked. Vi anbefaler i stedet produktet TicLess Pet, som ses nedenfor:

Du kan stadig læse vores oprindelige artikel om Shoo!TAG herunder:

 

Shoo!TAG

Om Shoo!TAG

Shoo!TAG er et forholdsvist nyt produkt på markedet for flåt- og loppemidler. Ideen bag konceptet er at skabe et produkt, der:

  • Er 100% naturligt
  • Ikke er til skade for hverken dyr, mennesker eller miljø
  • Effektivt holder lopper, flåter, mider og myg på afstand

Shoo!TAG fås med forskellige funktionaliteter til både hunde og katte.

Teknologien bag produktet

Shoo!TAG skaber et magnetfelt omkring dyret eller mennesket, der bærer det. Magnetfeltet skulle – ifølge producenten – fungere som en “frekvens-barriere”, der beskytter bæreren mod uønskede insekter såsom lopper, flåter, myg osv.

Ideen bag dette er, at alle de enkelte insekter afskræmmes eller frastødes af én bestemt frekvens – så myg har én frekvens, flåter en anden osv. Frekvensen indkodes i en magnetstribe på et lille plastikkort (nøjagtig som på et kreditkort) og kortets magnetfeltet udvides så vha. bærerens eget naturlige energifelt.

Hvis Shoo!TAG anvendes ifølge instruktionen, holder det sin virkning i op til 4 måneder. Al dette vækker naturligvis en smule skepsis hos de fleste og derfor tilbyder virksomheden bag produktet alle deres kunder Fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden for 30 dage

Man har med andre ord ikke meget at miste, ved at prøve Shoo!TAG og vi opfordrer derfor alle med interesse i produktet at afprøve det – og efterlade en kommentar med erfaringerne nedenfor!

Sidst opdateret af redaktionen den 22. oktober 2020