¨

Hundens helbred

Her er alle underkategorierne i kategorien 'hundens helbred':

Hundesygdomme

Hunde kan få mange forskellige sygdomme. Nogle af sygdommene er de sammme, som dem mennesket får (som f.eks. diarre og herpes) mens andre er specifikke for hunde (såsom hundesyge og analsækbetændelse).


Hundetandpleje

Selvom ikke alle hundeejere tænker lige meget over det, er det nødvendigt at pleje hundes tænder. Her kan du læse om alt fra tandbørstning og hundetandlæger til tandskifte og dårlig ånde


Forgiftninger hos hunde

Mange af de ting der omgiver os i dagligdagen, er giftige for hunde. Dette gælder ikke blot fødevarer, men også planter, kemikalier m.fl. Herudover hører rottegift, sneglegift o.lign. også til de giftstoffer, som er problematiske for hunde.


Hundemedicin

Ligesom mennesker skal hunde også have medicin, når de er syge. Her kan du læse om nogle af de medicintyper og plejemidler, der findes til hunde.


Hundens ører

Bakterier og svamp har ofte gode vækstvilkår i hundes øregangene, fordi er dybe og fugtige. Dette kan medføre forskellige øresygdomme og andre øreproblemer.


Parasitter hos hunde

Fordi hunde har pels, ofte bruger meget tid udendørs og i øvrigt befinder sig tæt på jorden, er de meget modtagelige overfor forskellige parasitter. De mest almindelige er lopper, flåter, indvoldsorme og forskellige former for mider.

Herudover har vi også enkelte artikler om produkter til hunde samt en kategori med diverse artikler om hunde.